Lehet hogy ADHD-s vagyok? Vagy régen kiderült volna óvodában a tesztek alapján?
Nálam is ugyan ez van, és sajnos nekem is csak 21 évesen esett le a tantusz... Pedig voltam iskola pszihológusnál is, de neki sem esett le... Pedig komám ami mindent én elhagytam már életem során... 1az1ben illik rám az ADHD, kivétel nálam is az, hogy megtudok egy helyben ülni. Persze csak azért, mert ülök, jár a lában kezem közben, de fejben már 3galaxissal arrébb vagyok. Van passzív meg aktív hiperaktivitás szerintem, az egyik megy verekszik, meg szaladgál, a másik meg "bambul", na ő szerintem fejben szaladgál... :) Na ilyen vagyok én is.
Ha a fejem nem lenne a nyakamra nőve, már tuti elhagytam volna. Telefont nem merek venni, mert minek? 1 hónapot se bír... Személyim is már ez a 8.ik. Oszt 24 éves vagyok ! :D Sorolhatnám még, de minek... Szerintem tudod miről beszélek! Ami tuti hogy segít, legalábbis rajtam :
Magne B6, meditálás, és az, hogy mindig olyan dolgokat csináljak, ami valóban érdekel. Ha azzal foglalkozom ami érdekel, akkor hasznosak a napjaim. De ha csak próbálkozom olyan dolgokkal, amik valójában nem érdekelnek azok pocsékba ment napok, mert vagy el sem kezdem, de befejezni tuti nem tudok semmit. Ez van sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!