Másnak is egy lelki törést jelentett az életében, mikor kiderült, hogy lisztérzékeny?
Na igen, ezt is tudom, de csomószor cukorbetegségre utaló tüneteim is vannak (de lehet csak bebeszélem magamnak, de nem vagyok tünetmentes, az biztos), és már nagyon félek attól is, hisz a lisztérzékenység arra is hajlamosít (főleg, hogy elég sokszor megszegem a diétát).
De azért jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen "kényes".
Szia!
Én könnyem betudom tartani. Régebben se voltam nagy süteményes,kenyeret lehet gluténérzékenyeknek szánt lisztből sütni és gluténmentes tésztát is kapni.
Én kifejezetten szerettem mindig a lisztes kajákat (szilvásgombóc, dödölle a kedvencem), nagy sütis is vagyok. Lassan 3 éve diétázok, minden elkészül gm-en, ráadásul csomó kaja semmivel nem rosszabb (férjem is azt eszi, pedig finnyás, meg 2 gyerekem is, szeretik.)
Mennyi idős vagy?
Sajnos a be nem tartott diéta cukorbetegséghez, pajzsmirigy gondokhoz, meddőséghez és rákhoz vezethet, akkor is, ha csak néha-néha szegi meg valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!