Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez most betegség?

Ez most betegség?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, kissé más mint a kortársaim, kissé elcsesztem a 14-18 éves koromat, nem suliztam, és sok minden csak később kezdett el érdekelni. (Pl: haverok, lányok, tanulás, jogsi, stb..) Viszont kicsit furcsán érzem magam, mintha a világba nem illenék bele, mármint sosem tudtam magam elképzelni hogy normálisan tudnék egy kocsit vezetni, vagy teszem azt egy párkapcsolatban élni. Sőt belegondolva, nem igazán hiszek semmiben sem hogy sikerülhet, dolgozni is elmennék, de valamiért félek az új emberektől, így igazából olyan munkám van legtöbbször ami vagy itthoni, vagy olyan hogy nem kell senkivel sem beszélnem. Akartam ezen változtatni, de nem tudtam hogy hogy kell, aztán rájöttem hogy lehet csak ilyen vagyok, vagy lehet hogy szimplán velemi mentális betegségem van?
2015. nov. 22. 19:22
 1/1 anonim válasza:

Szia.Én egy 15 éves fiú vagyok [8. os ]és én is hasonlóan érzek. Állandóan piszkálnak és habár én nem kerülom a sulit sosem figyelek oda,tele vagyok egyesekkel.Pedig 7. ig 4 es tanuló voltam. Engem is elkezdtek a lányok érdekelni de besülok mindig.Én is ugy érzem mintha nem ebbe a világba tartoznék.

Ezzel szerintem nincs semmi baj, nem kell rogton rosszra gondolni. Majd megváltoznak a dolgok.Az hogy nem hiszel semmiben sem hogy sikerülhet szintén magamra emlékeztet. Azt javaslom legyél egy kicsit magabisztossabb.Nem kell félni a munkától,új emberektől, ők is csak emberek.

2015. nov. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!