Van kiút? Nem akarol élni.
Figyelt kérdés
A testem rabja vagyok...minden nap egy szenvedés. Félek minden betegségtől, kórháztól műtéttöl.Napi szinten nem vagyok jól fáj itt-ott hasam melkasom... betege lettem a betegségeknek.. pszichiáterhez jártam 8 évet semmi javulás.minden nap attol félek,hogy kórházba kerülök pl vakbéllel...2015. nov. 17. 09:13
1/5 Ügyet Lenke válasza:
mindig van kiút, kérj segítséget ha egyedül nem megy...de te is kell akard...
2/5 anonim válasza:
Ahogy felismerted ezt a dolgot, ugyanúgy te tudsz dolgozni is rajta. Pszichológus technikát taníthat ellazulásra, de neked kell megcsinálnod. Ha gyerekkorból jön, és törődést akarsz kiváltani vele, akkor ássatok mélyebbre. Lehet, hogy kineziológus többet segítene.
3/5 anonim válasza:
Regressziós hipnózissal lehet visszamenni kora gyerekkorba, halállal, testi mulandósággal való első szembesülésekhez.
(Pszichiátria kizárólag azért nem használja, mert Őszentsége Sigmund Freud személy szerint nem preferálta a módszert. Egyébként semmilyen tudományos érv nincs ellene.)
4/5 A kérdező kommentje:
6éves voltam mikor bátyámat elvesztettem autóbalesete...
2015. nov. 17. 12:00
5/5 anonim válasza:
Akkor elég egyszerű a képlet, oda kéne visszamenni, azt feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!