Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van kiút? Nem akarol élni.

Van kiút? Nem akarol élni.

Figyelt kérdés
A testem rabja vagyok...minden nap egy szenvedés. Félek minden betegségtől, kórháztól műtéttöl.Napi szinten nem vagyok jól fáj itt-ott hasam melkasom... betege lettem a betegségeknek.. pszichiáterhez jártam 8 évet semmi javulás.minden nap attol félek,hogy kórházba kerülök pl vakbéllel...

2015. nov. 17. 09:13
 1/5 Ügyet Lenke ***** válasza:
mindig van kiút, kérj segítséget ha egyedül nem megy...de te is kell akard...
2015. nov. 17. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy felismerted ezt a dolgot, ugyanúgy te tudsz dolgozni is rajta. Pszichológus technikát taníthat ellazulásra, de neked kell megcsinálnod. Ha gyerekkorból jön, és törődést akarsz kiváltani vele, akkor ássatok mélyebbre. Lehet, hogy kineziológus többet segítene.
2015. nov. 17. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Regressziós hipnózissal lehet visszamenni kora gyerekkorba, halállal, testi mulandósággal való első szembesülésekhez.

(Pszichiátria kizárólag azért nem használja, mert Őszentsége Sigmund Freud személy szerint nem preferálta a módszert. Egyébként semmilyen tudományos érv nincs ellene.)

2015. nov. 17. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:
6éves voltam mikor bátyámat elvesztettem autóbalesete...
2015. nov. 17. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor elég egyszerű a képlet, oda kéne visszamenni, azt feldolgozni.
2015. nov. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!