Hogy johetnek vegleg rendbe?
Nem akarom ezt tobbe! Anorexiabol bulimias lettem, nem tudok nem hanyni, napi.3-4X minimum.. Es most kedezdek gyogyszer duggove vallni.. 16 evesen 60szem gyogyszert szedtem be, rivotrilt es szivgyogyszer /haromszog alaku-vernyomas csokkento az eleve ilyen 80/62-es koruli atlaga van, normal allapotban.. Testsulybam jol allok 170/46 , legkevesebb 170cm/37kg kilo volt..
A legnagyobb baj a falasrohamok es hogy az evesrecentralt a gondolkozasom es ugy erzem, hogy megerdelmema buntetest.. Most frontint szedekbe olyankor meg.durva fajdalomcaillapitokat.. Legtobbszor atalszpk 1-2 napot.. De lelkileg kivagyok es nem tudok leallni, mert.egy ilyen undorito ember megerdemli hogy tokremenjen..
Masreszt.viszon ugy szeretnek sikersztori lenni es.ezzel pelda lenni mas emberek szamara.. De keptelen vagyok ra.. Csodtomeg vagyok.. 15eves korom ota.. 6X voltam pszichiatrian+korhazban kiszaradas stb.. Nem erdemlem meg hogy jo dolgok tortenjenek veg velem, hisz 19eves.letemre csak ezt eretm el.. Lesz ebbol kiut? Minden reggel ugy kelek hogy ma valtoztatok, de sohasem sikerul.. Leural ez az egesz.. Ez az ondestruktivitas.. Pedig ha ez megszunne akkor jo jovom is lehetne.. Nem akarok ellenpelda lenni.. Sikersztori akarok lenni es ezzel bebizonyitani, hogy van elet a depresszion es az eveszavaron.tul.. De mar nincs tobb otletem..igy mindent elrontok.. Es akkor tenyleg felesleges vagyok es egy kudarc.. De annyi embernek lehetnek utmutatas, ha kijonnek ebbol..
Valakinek valami tipp? Tapasztalat? Akarmi ami segithet? Csak tenyleg mar jol akarok lenni. Sak orokke kizarni az agyambol ezt...
"mert.egy ilyen undorito ember megerdemli hogy tokremenjen"
Bántott valaki kiskorodban, hogy így gondolkodsz magadról?
"Nem erdemlem meg hogy jo dolgok tortenjenek veg velem"
Feltetted magadnak a kérdést, hogy miért?
"hisz 19eves.letemre csak ezt eretm el"
Nem vagy még semmiről lemaradva
"Pedig ha ez megszunne akkor jo jovom is lehetne"
Ez egy jó pont, hogy így látod
"Sikersztori akarok lenni es ezzel bebizonyitani, hogy van elet a depresszion es az eveszavaron.tul"
Elsősorban ne másoknak akard megmutatni a sikereid, hanem magadnak.
Minden mélypontról van kiút, ebből is. Bár ilyen helyzetben még nem voltam, csak hasonlóban. A változás egyik napról a másikra jött. Egyszerűen elhatároztam, hogy nem akarok így élni tovább, és elkezdtem máshogy gondolkodni tudatosan. Az első 30-40 nap volt nagyon nehéz, aztán meg jött magától.
Ha felakarod adni gondolj arra, hogy mi lenne, ha nem tennéd. Gondolj bele milyen jó életed lesz majd, ha tovább bírod. Nem vagy csődtömeg hisz te legalább változni akarsz, azaz képes is vagy. 19 évesn még nincs semmi se veszve. Sok sikert, nagyon szorítok!:)
(Ui. Szabó Péteres videókat ajánlom a figyelmedbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!