Nagyon rosszul érzem magam, mit tehetnék?
Egy 17/L vagyok, de sok problémával, pedig a családom is nagyon rendes és anyagilag sem vagyunk leterhelve. Igazából úsznom kéne a boldogságban és kiélvezni a szabadságot, amit a kamaszkor nyújthat, de én szenvedek. Kialakult egyfajta suliundorom, egyrészt az emberek miatt, másrészt magától az épülettől vagyok kikészülve. A sulihoz eddig CSAK rossz emlékek fűződnek. Csalódások, barát elvesztése, verekedések...Semmi jó eddig nem történt velem suliban. És ezért utálok suliba járni. Barátokat persze szereztem, az nálam haladásnak számít. Mindig magamhoz mérek, nem másokhoz hasonlítom magam.
Érdekes, hogy eddig egy osztályba sem tudtam rendesen beilleszkedni, egyszerűen valami miatt kinéznek az emberek. Nem vagyok kövér, nem vagyok ronda, nem vagyok buta, és ribanc sem. Talán nem vagyunk egy hullámhosszon, vagy értelmi színvonalon...Talán. Nem utálnak, de mintha nem mernének közeledni felém. Én év eleje óta kedves vagyok velük, ők nem viszonozzák semmivel. Ez így ment mindig. Tényleg nem tudok már mit tenni, hát belenyugodtam a helyzetbe. Viszont a barátokkal szeretek lenni, tehát nem vagyok egyedül.
Ez a jelenlegi helyzet a suliban. A magánéletemben, a főbb problémát most talán a kapcsolatok jelentik, mert nincsen barátom, de nagyon szeretnék. Úgy is mondhatnám hogy "ki vagyok éhezve" rájuk. Röviden ennyi erről.
Aztán kialakult a suli hatására egy pánikbetegségem, amit képtelen vagyok lecsillapítani, enyhíteni magamban. Ha törik akkor minden törik. Szapora szívverés, nehéz légzés, szédülés...Ja és egész nap szédülök és fáj a fejem. A pánikrohamok zöme a suliban szokott előjönni, főleg szünetekbe vagy tesiórán, amikor sok ember van körülöttem. Nagy tér, sok ember, és máris kész a baj.
"Röviden" ennyi.
Úgy látszik te tényleg nagyon el vagy keseredve.
mi lenne ha iskolát váltanál?
szerintem próbálj meg kicsit pozitívabb lenni , ne foglalkozz mások véleményével(tudom könnyű mondani), ha bántanak persze védd meg magad de,ha mindig azon agódsz hogy mások nem szeretnek és nem is fognak akkor ez tényleg így lesz. próbálj meg arra gondolni , hogy sok barátod van persze tudom hogy ez most nem így áll de hidd el jobb lesz.
esetleg van házi kedvenced ? ha nincs szerintem egy kutya nagyon sok előrelépést hozna a lelkednek. a kiskutyák imádják a törődést szeretnek és ők soha nem bántanának téged. ja és ne hidd azt hogy nem tudom mi a pánikbetegség ,mert anyukámnak is volt szóval tudom mi a helyzet. állandó rosszullét emberektől való félelem..meg sok gyógyszer. anya szerint a gyógyszertől még rosszabb
szerencsére ő meggyógyult persze rá is kell figyelni.
mindenesetre ok szerencsét.
addd meg az email címed úgy életkedvet viszek beléd, hogy többet nem leszel szomorú xD
(by Metal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!