A gyakori kedélyváltozások minek lehetnek a jelei? Kezdem rosszul érezni magam ezek miatt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 10:31
1/6 anonim válasza:
ne drogozz! sportolj! táplálkozz egészségesen! szexelj minden nap legalább egyszer, de inkább többször.
2/6 A kérdező kommentje:
nem drogozok, viszonylag normális kajákat eszek, sportolok de szexelni nem szexelek :( nincs barátnőm
20 vagyok
2010. aug. 6. 11:17
3/6 Seraph válasza:
Lehet depresszió vagy szélsőségesebb esetben skizofrénia.
4/6 anonim válasza:
Seraph: skizofrénia?! Az az amikor hangokat hall valaki, hallucinál, meg téveszméi vannak.
Ez inkább mániás depresszióra hasonlít. Egyszer nagyon jól érzi magát a bőrében és akkor ennek örömére elszórja az összes pénzét, reggeltől estig buli, örűlt ötletek, egyszer meg teljes apátia, plafont bámúlja meg öngyilkussági gondolatai vannak. Ilyesmi van neked is?
5/6 A kérdező kommentje:
nem igazán.. :S én arra gondolok inkább, h az egyik pillanatban teljesen nyugodt vagyok, fél perc múlva meg úgy ordítok (valakivel), mint egy őrült és nem tudom miért van. Szinte semmi se kell ahoz, h eldurranjon az agyam. Régen nem volt így.
2010. aug. 10. 08:41
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy szorongasz vagy tele vagy feszültséggel.
Lehet, jót tenne neked egy kis testmozgás. A legjobb reggel, kimegy belőled az adrenalin, a feszültség és a napod többi része nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!