Miért ennyire nyamvadt ez a mostani társadalom? Minden ismerősömnek pszichés baja van.
Én kettessel maximálisan egyetértek. Én tudom magamról, hogy nekem sok ez a világ így. Nem akarok versenyezni, nem akarok 6 nyelven beszélni 3 diplomával, hogy ugyan ne dögöljek már éhen és alkalmasnak találjanak WC-t takarítani stb. Nem akarok megfelelni a főnökeimnek, ugyanis ők maguknak sem felelnek meg munkamániásként. Túlszárnyalni ezt képtelenség. stb stb
Emiatt mindig rossz kedvem van, aggódom és szorongok. De megölni nyilván nem fogom magam, mert egyrészt egyáltalán nem akarom, másrészt nem megoldás, és az is nyamvadtság lenne.
Erre a társadalom "zseniális" megoldása az, hogy a magamfajtákat depressziósnak nyilvánítja, és teletömi antidepresszánssal. (Régen szedtem, de leálltam vele, mert semmi értelme.) Ami baromi jó, mert nem érzed, hogy sz.r, csak úgy vagy, mint egy droid. Fel sem fogsz tőle egy csomó mindent ami körülötted történik. Ez azért jó, mert kussolsz és csendben elvégzed a monoton tucatmunkádat. A többi pedig a "társadalomnak" nem számít. Az a lényeg, hogy termeljél, aztán fogyasszál.
"Erre a társadalom "zseniális" megoldása az, hogy a magamfajtákat depressziósnak nyilvánítja"
Senki sem nyilvanitja a magadfajtakat depressziosnak, plane nem tomi oket gyogyszerrel.
Igen? Érdekes. Akkor én biztosan kukáztam a Fevarint meg a Prozac-ot.
Persze aki nem megy orvoshoz, azt nyilván nem nyilvánítják depressziósnak, csak szimplán rossza arcnak, meg nyamvadtnak.
15-ös te gondolkozol néha vagy csak kötözködni jöttél ide?
Ha ma bemész egy pszichiáterhez, bármilyen családi konfliktussal, vagy munkanélküliséggel, vagy azért mert anyáddal összevesztél stb. Kapni fogsz egy diagnózist! És arra egy "gyógyszert" ...
"Ha ma bemész egy pszichiáterhez, bármilyen családi konfliktussal, vagy munkanélküliséggel, vagy azért mert anyáddal összevesztél stb. Kapni fogsz egy diagnózist! És arra egy "gyógyszert" ..."
Hazugsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!