Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ennyire nyamvadt ez a...

Miért ennyire nyamvadt ez a mostani társadalom? Minden ismerősömnek pszichés baja van.

Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy ez egy kreált dolog, és divat lett depisnek lenni?

2015. nov. 11. 08:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Bipoláris vagyok, a sok okoskodónak mondom, hogy a kérdezőnek teljesenbigaza van és a sok divat depressziósnak fogalma sincs mi az a depresszió, mostanában mindenféle okból adódó kedvetlenségre divat rámondani, hogy "depressziós vagyok"
2015. nov. 11. 10:04
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Én kettessel maximálisan egyetértek. Én tudom magamról, hogy nekem sok ez a világ így. Nem akarok versenyezni, nem akarok 6 nyelven beszélni 3 diplomával, hogy ugyan ne dögöljek már éhen és alkalmasnak találjanak WC-t takarítani stb. Nem akarok megfelelni a főnökeimnek, ugyanis ők maguknak sem felelnek meg munkamániásként. Túlszárnyalni ezt képtelenség. stb stb

Emiatt mindig rossz kedvem van, aggódom és szorongok. De megölni nyilván nem fogom magam, mert egyrészt egyáltalán nem akarom, másrészt nem megoldás, és az is nyamvadtság lenne.

Erre a társadalom "zseniális" megoldása az, hogy a magamfajtákat depressziósnak nyilvánítja, és teletömi antidepresszánssal. (Régen szedtem, de leálltam vele, mert semmi értelme.) Ami baromi jó, mert nem érzed, hogy sz.r, csak úgy vagy, mint egy droid. Fel sem fogsz tőle egy csomó mindent ami körülötted történik. Ez azért jó, mert kussolsz és csendben elvégzed a monoton tucatmunkádat. A többi pedig a "társadalomnak" nem számít. Az a lényeg, hogy termeljél, aztán fogyasszál.

2015. nov. 11. 10:16
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
-#11 és divat a pánikbetegség egy része is - nagyon gyorsan el lehet vele menekülni a világtól, ahelyett, hogy a problémákkal szembenézne az ember. Prof. Dr Tringer László előadásában kifejtette: a "pánikbetegség a hisztéria betegség része" - csak az nagyon rosszul hangzott, a betegeknek "jobban tetszik a pánikbeteg szó". Ezen pl. nagyon jól látszik mimetikus jellege.
2015. nov. 11. 10:19
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es köszönöm, hogy ezt leírtad!
2015. nov. 11. 10:21
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

"Erre a társadalom "zseniális" megoldása az, hogy a magamfajtákat depressziósnak nyilvánítja"

Senki sem nyilvanitja a magadfajtakat depressziosnak, plane nem tomi oket gyogyszerrel.

2015. nov. 11. 10:29
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Igen? Érdekes. Akkor én biztosan kukáztam a Fevarint meg a Prozac-ot.

Persze aki nem megy orvoshoz, azt nyilván nem nyilvánítják depressziósnak, csak szimplán rossza arcnak, meg nyamvadtnak.

2015. nov. 11. 10:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
De igen elmész orvoshoz, hogy mostanában rossz a kedvem, szorongok, az orvosok zöme további vizsgálat nélkül felír valamilyen enyhe kedély javítót és kikiált, hogy jöhet a következő, téged meg megkér, jogy kifele ne csukd be az ajtót...
2015. nov. 11. 10:34
 18/21 A kérdező kommentje:

15-ös te gondolkozol néha vagy csak kötözködni jöttél ide?

Ha ma bemész egy pszichiáterhez, bármilyen családi konfliktussal, vagy munkanélküliséggel, vagy azért mert anyáddal összevesztél stb. Kapni fogsz egy diagnózist! És arra egy "gyógyszert" ...

2015. nov. 11. 10:35
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

"Ha ma bemész egy pszichiáterhez, bármilyen családi konfliktussal, vagy munkanélküliséggel, vagy azért mert anyáddal összevesztél stb. Kapni fogsz egy diagnózist! És arra egy "gyógyszert" ..."

Hazugsag.

2015. nov. 11. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
19 neked szerencséd van? hozzálátott az analízishez és nem azt tette, amit szinte MINDEN orvos, ha lelki gubancával megjelenik a beteg: markába nyomja a receptet.
2015. nov. 11. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!