Van rá gyógymód?
Konkrétan ki lehet gyógyulni a diszlexia okozta depresszióból és önbizalomhiányból? Kiskorom óta szenvedek tőle (diagnosztizált nem hasból mondom), sok mindennel próbáltam tenni ellene és eddig csak a tömény olvasás segített, mégis eljutottam arra a pontra, nem sok időm jut se az olvasásra,se arra hogy fejlesszem magam. Mégis belevágtam a fejszém egy meglehetősen nehéz munkába és szeretném is csinálni de olyan mintha egy másik világ lenne: ide mérhetetlen Önbizalom, magabiztosság és ész kell amivel nem rendelkezem. Én úgy érzem, hogy mindent megteszek, mégis látom hogy elégedetlenek velem szemben, nagyon. Azt a részt hogy ne törődjek vele mondani könnyebb. Bocsánat a helyesírási hibákért.
23/Lány vagyok.
Szerintem valami könnyebb munkát kéne keresned, ami jobban illik a képességeidhez.
Önbizalmat lehet növelni pozitív gondolkodással. Ne arra gondolj, hogy nem megy vagy nehéz, hanem arra, hogy igenis menni fog, és igenis képes vagy rá! Ne hagyd, hogy a depresszió eluralkodjon rajtad, gondolj az eddig elért sikereidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!