Idővel jobban lehetek? Mit tehetek érte?
3 hónapja nagy traumaként éltem meg hogy a férjem félrekacsingatott (érzelmi megcsalás volt leginkább).
Első 2 hétben nagyon padlón voltam, már valamelyest stabilizálódtam.
Amik fenállnak:
Ébredés után reggel órákig nagyon mélyen vagyok reménytelennek érzem az életemet
Hullámzik utána a hangulatom. Egyszer úgy érzem minden rendben, máskor hogy megint el fog árulni
Csúnyának látom magam
Úgy érzem akik tudnak a dologról lenéznek hogy még vele vagyok, sokszor butának érzem magam
Nincs semmi munkakedvem pedig ezek előtt szerettem csinálni
Nem lelek igazi örömöt semmiben csak átmenetileg. Kedvenc elfoglaltságaim hidegen hagynak
Mi ez? Depresszió? Érdemes várni rá hogy magától rendeződnek bennem a dolgok? Nem szeretnék orvoshoz fordulni...mennyi időbe telik normális esetben feldolgozni egy ilyen helyzetet?
Nézd, a kapcsolatotok sajnos már soha nem lesz ugyanolyan.
Egy krízisen mész most át. Van bárki akivel megbeszélheted ezeket? Édesanya, testvér, barátnő...?
Ha nincs, nyugodtan keress fel egy pszichológust, ez nem szégyen, csak ott Magyarországon olyan korlátoltak az emberek, hogy ilyesmiért lenéznek másokat.
Esetleg a férjeddel együtt felkereshettek egy párkapcsolati tanácsadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!