Társkeresés kényszerbetegen? Hogyan?
Nemrég derült ki, hogy kényszerbeteg vagyok, és a kényszergondolataim pont a párkapcsolattal, szexualitással kapcsolatosak (de visszatérő téma a betegségek vagy éppen a megőrülés is). Most már kezelés alatt állok és perpillanat mondhatni tünetmentes vagyok, mégis félek, mi lesz így, hogyha lesz párom. Hogyan lesz ebből jó kapcsolat? Az eddigi kapcsolataimban is jóformán csak görcsöltem... mit csináljak, hogy lehessen egy igazán jó kapcsolatom?
27/N
Alapesetben én is akkor szeretnék csak párkapcsolatot, amikor már meggyógyultam. Csakhogy sajnos nem tudom, meg fogok-e gyógyulni egyáltalán, vagy a tünetmentesség a max, ami elérhető.
Több mint 1 hónapja szedek gyógyszert, és miután rendesen beállt, azóta nincsenek is kényszergondolataim. De azért érzem, hogy nincs még itt az ideje a társkeresésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!