Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy szociopata a példaképem?

Egy szociopata a példaképem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elég gyerekesen hangzik...De láttam egy filmet, aminek a főszereplője egy szociopata volt. És azóta minden álmom, hogy olyan legyek, mint ő. Szándékosan ilyen próbatételeknek vetem alá magam, hogy minél inkább úgymond kiirtsam magamból az érzelmeimet. Mondjuk azokat az embereket, akiket úgy érzem, megszerettem valamiért, megpróbálom megutálni, meg direkt szemétkedek velük, hogy ők is utáljanak és bunkók legyenek velem és igy ne is legyen okom szeretni őket. Vagy mondjuk átverek másokat, akik amúgy nem érdemelnék meg, mert igy bűntudatom van utána de épp ez a jó benne, mert szoktatom magam az érzéshez és egy idő után nem lesz. Legalább is ezt akarom elérni.

Azt is szeretem, ha félnek tőlem, volt már olyan ember, akivel szintén ilyen dolgokat csináltam és azt mondta, hogy fél tőlem, mert egyik pillanatban ilyen tök kedves vagyok, a következőben meg szemétkedek vele, majd hozzátette, hogy néha úgy érzi, mintha egy robottal beszélgetne, akinek nincsenek is érzelmei. És ennél nagyobb bókot még soha nem kaptam, de tényleg.

Szerintetek 'kitörölhetem' magamból az érzelmeket?

2015. nov. 1. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valami nagyon nagyon komoly baj van veled.Állítsd le magad mielőtt veszélyes leszel a társadalomra nézve.A szociopaták lelkileg beteg , sérült emberek , akik tönkreteszik a körülöttük lévő emberek életét, erőszakosak , kiszámíthatatlanok ,rengeteg szociopata gyilkos és bűnöző van .Ha neked ez jó életútnak hangzik , gratulálok ..Én a helyedben nagyon gyorsan keresnék egy pszichiátert , beteges amit csinálsz.
2015. nov. 1. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozni lehet. De nem fog sikerülni. A szociopatak valamilyen külső hatás miatt lesznek azok akik. Általában gyermekkori trauma miatt.

De egyáltalán tudod hogy kik a szociopatak ?

A szociopatákat könnyű felidegesíteni, labilisak, dühkitörésekre hajlamosak. Gyakran alacsonyan iskolázottak, rossz szociális helyzetben élnek, és nehezen tudnak hosszabb ideig egy helyben maradni, gyakran költözködnek és stabil állásuk sincs. Nehezen, de általában sikeresen teremtenek kapcsolatot másokkal - annak ellenére, hogy gyakran félelmetesnek tűnnek mások szemében -, és gyakran szoros kötődést alakítanak ki bizonyos csoportokkal, annak ellenére hogy a társadalmi normákat, szabályokat nem tisztelik. A szociopaták által elkövetett bűntények általában véletlenszerűek, spontának, nem előre eltervezettek.

Csak nehány kérdésem lenne a végére.

Hány éves vagy ?

Melyik film volt az amely ilyen nagy hatással volt rad ?

2015. nov. 2. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem Hannibál?

A szociopaták nem azért lettek azok, mert az akartak lenni. Belül nagyon gyenge emberek és inkább szánni kell, nem tisztelni. Az a másik hogy trauma miatt válik valaki ilyenné: szülők elválnak a gyerek nem tud leszakadni róluk, molesztálás vagy nemi erőszak, stb. veled melyik történt? Idegileg labilisak és sérülékeny emberek, te komolyan ilyen akarsz lenni? Na mindegy te tudod.

Az érzelemkiölés sose fog sikerülni, az vagy van vagy nincs ahogy a gép dobja. Ha bűntudatod van, az azt jelenti, hogy emberből vagy és ezt nem fogod tudni kiölni. Keress inkább olyan példaképet aki példát mutat és emiatt tisztelik, ne olyat akit csak azért mert félnek tőle.

2015. nov. 3. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!