Lehetséges, hogy drogok hatására szociopatává váljon valaki?
Korreláció van a kábítószerfogyasztás ésa szociopátia (ASBD, Antisocial Behavior Disorder) között, de ok-okozat inkább visszafelé van.
Az ASBD egyik tünete a magas kockázatvállalás, így bűncselekmények elkövetése, így a kábítószerfogyasztás is.
cli_hlt!
Én kíváncsiságból beírtam a keresőbe az „Antisocial Behavior Disorder” szöveget, de nem kaptam rá találatot:
Most akkor minek a rövidítése az ASBD?
Érzelmi sérülés, fizikai sérülés (pl. ha ütik a fejedet), és mérgezés hatására kialakulhat szerintem.
A káliummal dúsított sónak is érzelemmentesítő hatása van.
Állítólag 200 éve azzal mérgezik a teljes lakosságot.
Kedves cli_hlt, én kérek elnézést, mert neked van igazad.
Miután még mindig nem értettem, hogy akkor minek a rövidítése az ASBD, hisz nem P (personality) van a B helyén, úgy kerestem rá, hogy ASBD antisocial, és tényleg Antisocial Behavior Disorder-t jelent.
Fura ez a kereső, úgy látszik többféleképpen is meg kell próbálni a keresést, és nem szabad az első eredményt figyelembe venni.
Még egyszer bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!