Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok vagy mi a...

Depressziós vagyok vagy mi a problémám?

Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert már 2 napja nagyon magam alatt vagyok, ok nélkül! Tesóm szerint mindig mindent beképzelek magamnak ezért sírom el magam mindenen... De, ha sírok akkor ugye az utóbbi 2 napban nem csak egy kicsit hanem 1-2 órát legalább! Bármitől elbirok kezdeni sírni, ez egy kicsit idegesít! Aztán mindenen kiakadok és idegeskedek, aztán beülök a sötétbe és azon gondolkodom megöljem e magam. Úgyérzem mindenki bánt a családomban, és csak akkor normálisak vmivel hogyha magamalatt vagyok...de,ez így nem megy mert hiányzik h foglalkozzanak velem, de ha:idegesítenek+nemfoglalkoznak velem=sírás és öngyilkossággondolat......
2010. márc. 17. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nem lehetsz több 15-16 évesnél! Úgy érzemmindenki bánt a családomban, pedig szerintem csak te érzed úgy. Most nagy nagy szeretethiányod van, menjél oda édesanyádhoz, és mond el neki őszintén a gondolataidat biztosan meg fog hallgatni. Mert ugye néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Lehet ő nem is gondolja, te milyen lelki válságban vagy. Biztosan kívülre erőssnek mutatkozol, holott a valóság teljesen más. Ha nem boldogulsz, akkor irány az orvos, és szedjél Magne B6-ot ami az idegeidet smtimulálja, megnyugtatja.
2010. márc. 17. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
amiket leírtál az a depresszió tünetei közé tartoznak,ha kritikusabb helyzetben halálra gondolsz feltétlenül menj el orvoshoz, így ezeket a dolgokat nem lehet megálapítani többet kéne mesélned magadról, például hogy mióta vannak ezek a dolgok veled stb.. ha csak pár napja vagy hete az nemfeltétlenül depresszió de ha már régebb óta akkor nagy rá az esély akkor meg pláne keress meg egy orvost
2010. márc. 17. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok. Odamentem már tegnap is anyához és annyit mondott h őt nem érdekli, éshogy ő nem jár velem orvoshoz mert az neki cikis, hogyha pl.:pszichológushoz kell járni...értelmes vagyok,de ezt nem értem meg h egy anya h mondhat ilyet a lányának...minden délután nagyon fölidegesítenek, vagy beszólnak vagy csak piszkálnak, aki mellett ülök az osztályban, neki nem tudom h miféle emberidegesítő mániákus parazita de...belőle is elgem van mondom neki 3-szor h légyszi hagyj békén, mégjobban csinálja, aztán nem figyelek rá, de úgy is csinálja ez dühít! Amúgy 10 éves koromba megkiséreltem az öngyilkosságot, meg vannak a nyomai. Végülis senkit nem érdekel mi van velem kivéve a nagyit,vele iszonyatjól kijövök, de amikor 6-szor elmondja ugyanazt egy kicsit idegesítő, megértem h öreg meg minden, egyszóval egy idő után minden dühít-és dühít, ez egyre rosszabb lesz! HELP!
2010. márc. 18. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

nyugi, én is ilyen voltam, de aztán el lehet ezt nőni. (majdnem) minden embernek van egy ilyen "megölömmagam"-korszaka.

de ha gondolod írj, ha meghallgat valaki az sokat segít, és pszichológushoz sem kell menni.

2010. márc. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!