Depressziós vagyok vagy mi a problémám?
Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert már 2 napja nagyon magam alatt vagyok, ok nélkül! Tesóm szerint mindig mindent beképzelek magamnak ezért sírom el magam mindenen... De, ha sírok akkor ugye az utóbbi 2 napban nem csak egy kicsit hanem 1-2 órát legalább! Bármitől elbirok kezdeni sírni, ez egy kicsit idegesít! Aztán mindenen kiakadok és idegeskedek, aztán beülök a sötétbe és azon gondolkodom megöljem e magam. Úgyérzem mindenki bánt a családomban, és csak akkor normálisak vmivel hogyha magamalatt vagyok...de,ez így nem megy mert hiányzik h foglalkozzanak velem, de ha:idegesítenek+nemfoglalkoznak velem=sírás és öngyilkossággondolat......2010. márc. 17. 19:19
1/4 anonim válasza:
Gondolom nem lehetsz több 15-16 évesnél! Úgy érzemmindenki bánt a családomban, pedig szerintem csak te érzed úgy. Most nagy nagy szeretethiányod van, menjél oda édesanyádhoz, és mond el neki őszintén a gondolataidat biztosan meg fog hallgatni. Mert ugye néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Lehet ő nem is gondolja, te milyen lelki válságban vagy. Biztosan kívülre erőssnek mutatkozol, holott a valóság teljesen más. Ha nem boldogulsz, akkor irány az orvos, és szedjél Magne B6-ot ami az idegeidet smtimulálja, megnyugtatja.
2/4 anonim válasza:
amiket leírtál az a depresszió tünetei közé tartoznak,ha kritikusabb helyzetben halálra gondolsz feltétlenül menj el orvoshoz, így ezeket a dolgokat nem lehet megálapítani többet kéne mesélned magadról, például hogy mióta vannak ezek a dolgok veled stb.. ha csak pár napja vagy hete az nemfeltétlenül depresszió de ha már régebb óta akkor nagy rá az esély akkor meg pláne keress meg egy orvost
3/4 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok. Odamentem már tegnap is anyához és annyit mondott h őt nem érdekli, éshogy ő nem jár velem orvoshoz mert az neki cikis, hogyha pl.:pszichológushoz kell járni...értelmes vagyok,de ezt nem értem meg h egy anya h mondhat ilyet a lányának...minden délután nagyon fölidegesítenek, vagy beszólnak vagy csak piszkálnak, aki mellett ülök az osztályban, neki nem tudom h miféle emberidegesítő mániákus parazita de...belőle is elgem van mondom neki 3-szor h légyszi hagyj békén, mégjobban csinálja, aztán nem figyelek rá, de úgy is csinálja ez dühít! Amúgy 10 éves koromba megkiséreltem az öngyilkosságot, meg vannak a nyomai. Végülis senkit nem érdekel mi van velem kivéve a nagyit,vele iszonyatjól kijövök, de amikor 6-szor elmondja ugyanazt egy kicsit idegesítő, megértem h öreg meg minden, egyszóval egy idő után minden dühít-és dühít, ez egyre rosszabb lesz! HELP!
2010. márc. 18. 13:43
4/4 anonim válasza:
nyugi, én is ilyen voltam, de aztán el lehet ezt nőni. (majdnem) minden embernek van egy ilyen "megölömmagam"-korszaka.
de ha gondolod írj, ha meghallgat valaki az sokat segít, és pszichológushoz sem kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!