Kortól függ a depresszió? Milyen hatásai vannak?
Üdv mindenkinek! nem szeretnék senkit se untatni de nagyjából körülirnám a helyzetem (15/F) A tanulmányi eredményem kiválóról csak átlagosra romlottak és már igazából nem is érdekel, az anyám eladna egy szál cigiért ha a heti pasijának éppen az kellene, apámat alig láthatom és ha érzelmi téren ez nem elég több évet szenvedtem egy lány miatt, bár most van valaki más, aki hihetetlenül megért, de sosem hittem a lelkitársban és önbizalmam a 0 és a 0 között van főleg a "torz" külsőm miatt, (legalább is én igy látom magam)
Gondolkoztam elég sokat az öngyilkosságon de csak legvégső megoldásként jutott eszembe elsősorban psziciháter. Gyakran tapasztalom hogy szédülök, olyanokat mondok amire nem is gondolok. Illetve volt hogy már el is ájultam. Mit tegyek? Irassak fel antidepresszánst, vagy csak járjak terápiára, vagy legvégső, szerintetek?
biztos ,hogy nem függ attól , körülbelűl én is ilyen helyzetben vagyok...
14/F
Hát bizonyos értelemben igenis korfüggő. A legrosszabb korban vagy, ha vígasztal, a tinédzserkor szinte mindenkinek borzalmas, főleg amíg tisztába nem jön a saját értékeivel. Én órákat képes voltam bőgni azon, hogy milyen csúnya vagyok, aztán azóta hatalmas sikereket értem el férfiknál, olyanoknak tetszem most is, amiről tinédzserként nem is álmodtam volna...Arról nem beszélve, hogy egy 14-15 éves fiú mennyit fog változni mire férfivá lesz. Vagy tényleg azt gondolod, hogy örökre ilyen maradsz:DDD Dehogy!
A családi helyzeted szomorú, hogy ilyen, bizony nagy baj, ha nincs egy erős családi háttér, amikor a gyerek a legnehezebb korszakát éli meg. Ez szomorú, erre nem tudok mit mondani.
Az ömgyilkosság hülyeség, eljön az a halál magától is, nyugodj meg, nem fogod megúszni!
Én gyógyszerellenes vagyok. A szédülés mitől van? Lehet hogy ahogy kamaszodsz, egy teljesen természetes dolog, én is mindig elszédültem tinédzser koromban, ha hirtelen álltam fel. Az ájulás is a növekedés miatt is lehet. Most azért akarnál nyugtatófüggő lenni, ami teljesen normális testi változás minden tinédzsernél - ha kellemetlen is?
Ez akkora ökörség!!!!!!!!!!! Inkább menj el egy kutyamenhelyre, és nézd meg, mi az igazi kilátástalanság.
Akkor leszel felnőtt, amikor már nem a saját sebeidet nyalogatod, hanem azon dolgozol, hogy kicsit jobb legyen ez a világ. Én ha újrakezdhetném, nem lennék depresziós tinédzser, hanem kutyákat sétáltatnék a menhelyen a szabadidőmben. Ha már szar az élet, legalább másoknak tedd széppé:)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!