Tovább nézzem még a dragon ballt?
Figyelt kérdés
Mióta nézem a dragon ball azóta csak arra gondolok,hogy én miért nem lehetek olyan mint son goku.És e-miatt egész nap arra is gondolok hogy meny ország pokol meg ilyenek.
Szerintetek abba kéne hagynom a nézését?
2015. okt. 24. 18:51
1/8 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem:Néha majdnek sirok is
2015. okt. 24. 18:52
2/8 anonim válasza:
Ez most vicc ugye hány éves vagy ? nem sértés.
3/8 A kérdező kommentje:
15.Tudom eléggé nevetséges remélem majd abba hagyom,hogy ilyen hülyeségeken gondolkozok
2015. okt. 24. 18:58
4/8 anonim válasza:
Egyébként ha gyursz egy két év mulva majdnem olyan leszel mint ő:D
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a biztató választ de inkább a pokol meny ország a nagy gondom,hogy találkozhatok-e még szeretteimmel mint ott vagy nem
2015. okt. 24. 19:00
6/8 anonim válasza:
Óóóóó hát ez egy nagyon bonyolult téma még azt a kevés hajamat is elkezdem tépni mikor facebookon is az emberek elkezdenek vitázni ezen:D még azt se tudom eldönteni hogy én vallásos legyek-e a vagy sem:D Akarsz higy benne ha meg nem akkor nem de ha ennyire foglalkoztat néz utána a témának keres bizonyítékokat pl síró szobor, Jézus arcképe ilyenek bar lehet a legtöbb csalás.
7/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Bár nemcsak Son Goku, hanem ha bármilyen szuperhősös filmet nézek, utána elképzelem magam hogy repülök és a kezemből lézersugarakkal lövöm szét a terroristákát, iszlamistákat, tálibokat, rablókat stb.
8/8 anonim válasza:
Felejtsd el, keress más érdekeltségi köröket, különben teljesen visszamaradott leszel! Gondolj csak bele! Egy kitalált fantázia MESE rajongója vagy ,aminek semmi valóságalapja nincsen! MESE! Szerintem ébredj fel, lépj egy következő szintre az életedben és a lelki fejlődésedben! Csajok ,haverok, érzelmi kapcsolatok ,karrier stb! Hagyd a meséket másra! Te komolyabb vagy, nem pedig egy dedós kisgyerek! Bízz magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!