Hogyan gyorsítsak a gondolkodásomon?
Figyelt kérdés
Főiskolán vagyok.
Középiskolában jó tanuló voltam, jellemző rám jelenleg is a sok álmodozás,agyalás különböző témákban.
Már középiskolában is volt olyan gondom hogy pl.:matek órán nem értettem semmit csak lemásoltam mindent pontosan a tábláról és otthon szép csendben nyugodtan megértettem.
Így voltam 4-5 emelt szinten.
Most matek gyakorlatokon ha kimegyek szinte sose tudom h mit kell csinálnom még az egyszerűeket sem mert gyorsan kéne haladni egyszerűen nem forog a rendszer.
Hogyan lehetne ezen változtatnom ?
2015. okt. 24. 13:40
1/5 anonim válasza:
Gyakorolni kell, rendszeresen feladatokat megoldani.
3/5 anonim válasza:
Ha nem forog a kerék, meg kell kenni. Az agynak az oxigén a kocsikenyőcse.
4/5 anonim válasza:
A gondolkodást nem lehet "gyorsítani", lassítani lehet, de vigyáz mert ha egyszer lelassul onnan már nincs visszaút, az csak rosszabb lesz. Tévhit az hogy lehet gyorsabb, te fejthetsz meg keresztrejtvényt meg minden sz#rt nem lesz jobb, csak be beszéled magadnak, olyankor az van, hogy fitten tartod az agyad, jobb nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!