Titeket is ennyire felzaklat ha az összes barátnőtöknek akadt hodoloja, csak nektek nem?
Figyelt kérdés
De nem olyan, hogy ők akartak kapcsolatot, hanem hogy uton- utfélen bokol nekik egy legény, titeket meg konkrétan le se szrtak .-.
Ilyenkor mindig önbizalomhiányom lesz, és csufnak érzem magam. Minden osztálytársamnak van 5-6 bokoloja, nekem meg még egy sem mondott semmi szépet. Attol félek ha majd kapok is valakit, akinek én tetszem egyből leállok vele, mert már teljesen értékvesztettnek érzem magamat :(
14/L
2015. okt. 24. 12:12
2/9 A kérdező kommentje:
nem -.-
2015. okt. 24. 12:23
3/9 anonim válasza:
Az én barátaimnak is van, vagy volt barátjuk. Nekem még nem, és nem érzem elveszettnek a helyzetet. 16 éves vagyok, te 14, te főleg ne érezd:) Ha valaki bókol neked, ne add magad könnyen, ne azért járj vele, mert kedves és akkor úgy érzed, hogy de jó lenne. Azzal járj, akit szeretsz:)
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, és nem is szertnék komoly kapcsolatot "kicsi" vagyok én ahoz, de annyira szr érzés mikor mindenkinek jut valaki te meg ott egyedül szöszöl és az pasi aki neked is tetszik mint barát, az az összes lány osztálytársadra nyomul és egyenesen elkerül, ráadásul most a szomszédom (aki egyben az osztálytársam) tetszik neki :'(
2015. okt. 24. 12:25
5/9 anonim válasza:
En meg ugy jartam hogy baratnomnel voltunk én meg meg egy barátnőm. Es ugyan az a fiú megtetszett mindháromunknak. Es a csaj akihez mentünk az tudta hogy nekunk is nagyon megtetszett a fiú... Azt ott csókolóztak olelkeztek... Na ügye milyen szar ezt végignézni? Ja es melle meg bunkó is lett velunk.
6/9 A kérdező kommentje:
jo eg :( de az en osztalytarsaim is gonoszok, az en tarsasagomba osszak hogy ez igy nyomult meg az ugy nyomult, es akkor te, aki soha egy budos bokot nem kaptal hogy szolj hozza, ha ok mar 5-6 pasin tul vannak, fele meg meg csokolozott is!
2015. okt. 24. 12:33
7/9 anonim válasza:
Édes gyermekem, ezt hívják : FOREVER ALONE-nak 😂😂 *Pacsi*
8/9 anonim válasza:
Az nem lehet hogy nem mernek valami miatt kozeledni feled? Pl mondjuk elutasitod oket stb.
9/9 anonim válasza:
"bokol nekik egy legény":D
am igen csak nálam fordítva van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!