Hogyan állitsam le őket? Szellemileg és fizikailag is ha kell
Az egész ott kezdődik, hogy az én alkatom enyhén fogalmazva sem átlagos. Férfi szemmel (nem egy mondta már nekem): formás fenekem van (ne ertsetek felre, annyi hogy nem lapos, hanem gombolyded, es nem azert mert kover vagyok, szep karcsu vagyok).
Es sokan szekalnak miatta, hogy kivetem, de nem .-. enyhe gerinc- ferdulesem van, de nem is latszik az annyira, szerintem ez is ad hozza, maskepp is nagy fenekem van. Probalom en elrejteni, de minden társasagban az van, hogy mekkora a s*ggem, es hogy kivetem es sokat szekalnak miatta a lany osztalytarsak, es egy fiu is :'(
Mert belyegzik meg az ilyen lanyokat, mert csinaljak? Egesz eletemben csuf leszek mert nagy a s*ggem? Hogy allitsam le mar ezt a megszokott szekalast?
Mi az, hogy kiveted?
Mert a neten gyakorlatokat
14 évesek mindig találnak valamit, amit cikizni lehet. Túl kell élned. Egy idő után sok-sok férfi szeme viszont meg fog akadni rajta és tetszeni fog nekik.
A gerincferdülésedet pedig, gondolom kezeled? Legalább egy gyógytornával?
Én értem, hogy próbálod rejtegetni, de en magát a "kivetni" szót nem ertem :D
Es mi? ( utolsó kommented)
1. Vagyok nem tudom hogy lett az
"Mert a neten gyakorlatokat" :'D
A 'mert' 'nézz" akart lenni :D
Ugy ertik hogy szant szandekkal gorbitem be a hatamat.
Erzeketlenek, nem szeretnek, soha sem figyeltek ram, mikor depreszios lettem, eszre sem vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!