Diplomás munkanélküliek! Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
A lelki gondokkal szembe nézi nagyon nehéz. Ki hogyan tette magát túl rajta? Mi a megoldás? Várni ,várni, várni??? Akár éveket?? Vagy külföld? Külföldön beérni egy takarítói állással vagy raktáros,...legalább addig is keres pénzt...vagy idehaza minimálbér...de akkor meg mi értelme volt tanulni??2010. márc. 16. 23:23
1/8 anonim válasza:
nem vok diplomás, de sztem el kell vállalni mindent amit lehet és közben keresni, hogy addig is több pénzből élj. vannak sikersztorik is: az egyik rokonom takarított a VPOP-nál, a főnöke felfigyelt rá és titkárnő lett belőle. (Mielőtt vki beírja, hogy meg is d..ta, biztosíthatom, hogy nem így volt. nem, nem voltam ott, de ismerem a rokonom)
Szóval ilyesmi is előfordulhat, amíg otthon vagy nem fedeznek fel.:)
2/8 anonim válasza:
Most sajna ez a helyzet,hogy diplomások,árufeltöltőként melóznak mert nem tudnak elhelyezkedni a szakmájukban...,szégyen,hogy ilyen előfordulhat!!Egyébként én nem vagyok kompetens az ügyben mert diplomám nincs,viszont van munkám!Tesómnak 2 diplomája is van és Ő 1 éve nem tud elhelyezkedni,mást meg nem akar dolgozni,ugyanolyan mint Te kérdező... Pedig én azt mondom kéne addig is valamit csinálni,mert a tartalék is véges és felfog minden diplomás álla kopni,ha nem dolgozik addig is valamit,amig a szakmájában nem talál melót!Kitartás és sok szerencsét!!
3/8 anonim válasza:
Miért rosszabb az hogy valaki diplomával a kezében munkanélküli mintha bárki más az lenne.Azzal hogy valaki elvégzett egy iskolát nem szerzett jogot arra hogy állás jár neki.Túl sokan szereztek diplomát amit a munkaerőpiac nem tudhat felvenni.Olyan "szakok" indultak amire nincs szükség és az illető érdemben semmi hasznoshoz nem ért.A múltkor a TV-ben egy illető aki a Pécsi egyetemen oktató azt mondja hogy indít egy szakot de arról hogy az kell e valamire nem tudott semmit mondani. És azok a szerencsétlenek akik elvégeznek egy ilyen álszakot nem fognak soha munkát találni.
4/8 anonim válasza:
Szia, én munkanélküli matematikus vagyok. A megoldás? Felfejleszteni az angolt, és elvégezni a programozói mesterszakot. Azzal jobban el tudok helyezkedni akár matematikusként is.
5/8 A kérdező kommentje:
jol hangzik, hajrá!
2010. márc. 17. 17:14
8/8 A kérdező kommentje:
hát ezzel takargatják magukat azok akik soha nem szereznek diplomát!!
de fordulhat még a kocka és akkor meg azok fognak nyavajogni akiknek nincs.
2010. ápr. 16. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!