Valaki hallott már olyanról, hogy valakit akkora lelki trauma ért, hogy haja egy éjszaka alatt beőszült?
Skorpió87
Ezt én is hallottam,egy a 2.világháborúval foglalkozó dokumentum filmben, állítólag igaz,túlélők szerint.
Vitték a hullákat elégetni...
Pár éve egy jóbarátom testvére öngyilkos lett, leugrott a tizedikről. Ott is keringtek ilyen pletykák, h megőszült mire lezuhant. Mivel segítettem a családnak a temetés/kórház egyebek koruli teendőkben; láttam a srác holttestét. Nrm volt ősz.
Pedig addigra már a fél város beszélte h ugrás közben megőszült.
Kíváncsi lennék,ki az,aki itt lepontozgat.
Eszembe jutott,az Atv-n volt, holokauszt túlélőkkel foglalkozó műsorban.
Be fogom linkelni, ha megtalálom.
Tessék ám lepontozni,valaki ettől biztos jobban alszik.:D
Nekem mondhatjátok, hogy lehetetlen.
Egy ismerősöm egy éjszaka alatt őszült meg teljesen, előtte és utána lévő nap is találkoztam vele, nem ismertem meg.
Rettentően fél a kutyáktól az illető, aztán amikor az egyik este nem túl becsületes okokból mászott át egy kerítésen, a túloldalon ráijesztett egy nagy fekete kutya, ő ettől leesett, majd a kutya úgy gondolta, hogy ráfekszik a mellkasára, amitől ő mozdulni sem mert.
Másnap reggel találtak rá így, kutyástól, teljesen beőszült, és nem tudott megszólalni órákig.
Szóval ha biofiziológiailag lehetetlen... akkor vizsgálják meg újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!