Mi az együttes hatása az antidepresszánsnak/nyugtatónak a drogokkal vegyítve?
Mondjuk ha valaki régóta egy hónap alatt 2-3-szor bulizik, de eddig ivott mellé, de az orvosa felírt neki gyógyszert rendszeres szedésre.
Drog alatt ezeket értem: kokain, speed, MDMA
Viszonylag gyakori kombók:
alkohol+ kék szellem + kóla
speed+ vmilyen gyengébb bogyó
pink apple + kóla
speed + chupa chups
MDMA + kóla
Akkor ezek szerint simán szedhetek gyógyszert, csak az alkoholt hanyagoljam.
Attól, hogy valaki havonta 2-3-szor drogozik, még nem függő. Nincs kattogás meg semmi, ha van nálam akkor sem fogyasztom el, megvárom a következő bulit.
Azta, te aztán minden szart beszedsz. Azt amúgy tudod, hogy ezek a szarok csak rontják a depressziót? Pl. a kokain meg a speed önmagában is képes a depresszió kialakítására, ha jól tudom. Azzal, hogy ezeket benyomod a terápia ideje alatt, kvázi leköpöd az orvost. Értem, hogy zombi vagy, de akkor minek szeded az antidepresszánsokat, ha nem akarsz igazán meggyógyulni? (mert ha meg akarsz, akkor felejtsd el a drogokat sürgősen)
(Amúgy a "kék szellem" az mi, talán a kék speed a Breaking Bad-ből? És a speed meg a MDMA nem ugyanaz?)
A kék szellem mdma alapú, de egy kis heroinszármazék van benne. Enyhe hallucinogén.
Az MDMA nem speed. A tiszta kristályra értettem, ami az ecstasy alapanyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!