Xanax és cymbalta együttes szedésével tapasztalatokat mondanátok?
Kedves első hozzászóló!
A cymbalta sokkal erősebb gyógyszer, mint a xanax, és kizárólag szakorvos írhatja fel, megfelelő vizsgálatok után. Úgyhogy te ne tanácsoljál ellent a szakorvosnak, ráadásul úgy ne, hogy nem is tudod, miről kárálsz itten.
Kedves kérdező: te meg ne hallgass erre az idiótára. Ha neked az orvosod ezt a gyógyszert írta föl, akkor csak ettől fogsz meggyógyulni. Én ismerem, szedtem mind a kettőt, és rend-beszedtek pár hónap alatt. Neked ez az egyetlen esélyed. Úgyhogy szedjed, ahogy az orvos meghatározta. Ha a kérdésed az elhízásra vonatkozna, akkor azt mondom, hogy nem a gyógyszer hizlal, hanem a felesleges zabálástöbblet. Iratkozzál föl a www.bura.hu honlapra, ahol magadhoz hasonló betegekkel beszélhetsz, ráadásul orvosuk is van, akitől kérdezhetsz.
Mellékhatást nem igazán tapasztalok, talán hogy estefelé már álmosabb vagyok a kelleténél, de rivotrilhoz képest jobb, mert attól állandóan "húzott" az ágy. Viszont a rivotriltól jobb kedvem volt, most meg nincs sajnos.
Előzőnek, köszi az oldaltippet majd olvasom. Azt megtudnád mondani, hogy a xanax, vagy a cymbalta a domináns gyógyszer az esetemben? Valamelyiket meg lehet próbálni elhagyni idővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!