Ez most mi? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Mindig is problémám volt a súlyommal, ezért már ovis korom óta fogyózok, de 18 éves koromra bulímiás lettem és mád fél évig esélyetelenül próbálta rendbe hozni. Közben totál tönkrementem lelkileg is, depressziós lettem és borzalmason elzárkóztam. Aztán, hosszú idő után, fokozatosan javulni kezdett az állapotom. Most meg az történik velem, hogy érzem, hogy újra úgymond "visszaesek". Fáj a fejem, szédülök és folyamatosan csak aludni akarok, emrt fáradtnak érzem magam, annak ellenére, hogy 10-12 órákat is ágyban vagyok. Aludni nem igazán tudok, rémálmaim vannak vagy csak simmán nem pihentető, hanem éber-alvásom van. Állandóan rossz kedvem van és nem akarok emberekkel találkozni, senkivel. Nem szeretném még egyszer kitenni magam annak, amit már egyszer megéltem. Segítsetek, van valami tippetek, tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy mit tehetnék, hogy megakadályozzam azt ami következni fog? (Nyugtatókat és altatókat nem akarnék most szedni.) 21/N2015. okt. 15. 18:51
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést az elütések miatt: más* próbáltak* mert* simán*
2015. okt. 15. 18:55
2/4 anonim válasza:
Igyál napi 1 l citromfű teát, garantáltan jól fogsz aludni.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából enegem nem az alvás aggaszt, de nagyon köszönöm a választ. :)
2015. okt. 15. 19:34
4/4 anonim válasza:
Naponta sportolj valamit, például futás, vagy úszás jót tenne neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!