Ez valami betgség, hogy egyre inkább elviselhetetlen számomra mindenki?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy egyre jobban utálom az embereket.Akikkel eddig jóban voltam,már nem bírom elviselni őket.Azt mondanom se kell,hogy depressziós is vagyok amúgy,de ez valami külön betegség vagy mi lehet?Idegesít mindenki társasága,közben viszont elég magányos is vagyok.2010. márc. 15. 19:38
1/10 anonim válasza:
nemhiszem h más betegséged is van..viszont ez depi..és ha nem kezelik akkor csak súlyosabb lesz. ne fordulj el a szeretteidtől!
2/10 anonim válasza:
Ez lelki betegség. Valószínűleg van valam vágyad vagy elképzelésed, amit nem tudtál megvalósítani, ezért mindenkire haragszol. Vagy újabb célokat kellene kitűznöd, amik reálisabbak és meg tudod valósítani, akkor lesz sikerélményed és újra tudod szeretni magadat és másokat, vagy ezt a mostani álmodat valahogy megvalósítani. Erre törekedj.
3/10 A kérdező kommentje:
inkább barátokról van szó,őket nem bírom ...de tény,hogy már a családban sem érzem olyan jól magam,de ez nem azt jelenti,hogy ne szeretném őket,csak hát...
2010. márc. 15. 19:43
4/10 A kérdező kommentje:
második,neked igazad van,magamat sem szeretem!
2010. márc. 15. 19:44
5/10 anonim válasza:
Ennyi infóból nehéz jósolni... irritábilisnak érzed magad? Az is lehet a depresszió tünete! Én inkább erre gondolnék. A depressziót megállapította doki? Szedsz gyogyit?
6/10 A kérdező kommentje:
nem állapította meg,de hát biztosan az vagyok,mert nem sok értelmét látom az életemnek,sőt biztosan jobb lenne sokaknak nélkülem.Olyan gyógyszert szedek,amit nem nekem írtak fel,de stresszoldó
2010. márc. 15. 20:28
7/10 anonim válasza:
Ajaj..én írtam az előbb is. Nyugtató hatású gyogyit ne szedj orvos nélkül! Ezt most komolyan mondom. A depresszió betegség, amit csak orvos mondhat ki meghatározott diagnosztikai kritériumok alapján. Keress fel egy pszichiáter szakorvost, akivel meg tudod beszélni a tüneteidet. Ő ha szükséges ír gyógyszert. a depresszióra amúgy speciális ún. antidepresszáns kell.
8/10 A kérdező kommentje:
az az igazság,hogy már olyan szinten vagyok,hogy még egy dokinak se tudok beszélni a gondjaimról.Köszi a válaszokat
2010. márc. 15. 20:53
9/10 anonim válasza:
Annyit el tudsz neki mondani, amit leírtál. Az orvos tud segíteni a depresszión. Nyugi, vannak még egy páran ilyen problémával. Félni nincs mitől.
10/10 anonim válasza:
Próbálj találni egy új hobbit, szórakozást, ami lefoglal és szórakoztat és sikerélmébnyt ad. Ásványkereső túrák? Papagájtenyésztés? Főzni vagy táncolni tanulni? Ilyesmire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!