Nem tudok lemenni úgy a lépcsőn, úgy hogy ne nézzem a lábaimat, vajon jó helyre lépek-e. Nem volt ez így mindig. Ha sokat gyakorlok úgy, hogy lépcsőzés közben a plafont nézem, jobb lesz?
Köszi a választ!
Nem is tudom, azután utánanéztem az ilyenfajta baleseteknek, sok köztük a halálos, lehet hogy attól ijedtem meg ennyire.
Lehet, hogy valamit elkezdek sportolni, hátha az hamarabb elfelejteti.
Én is így vagyok vele. Sokkal "óvatlanabb" voltam. Magabiztosabban mentem le a lépcsőn, mindaddig, amíg megcsúsztam (valaki kiönthetett valamit) és faszán a lépcső tetejéről seggen/háton végigcsúsztam. Szerencsére elég szerencsésen megúsztam :) Azt leszámítva, hogy egy ideig mozdulni nem bírtam, remegett a lábam (pár perc erejéig). Aztán pár napig fájt, nyoma is látszott. Eléggé megütöttem magam, ráadásul a gerincet is érte :/ de végződhetett volna rosszabbul is.
De ennek már több, mint 1 éve, azóta is tartok, de nem olyan mértékben. Jobb odafigyelni a lépcsőn, hogy hova lép az ember. Bár most már az utolsó pár lépcsőfokot nem szoktam figyelni. És nem is olyan mértékben a többit sem (akár néha-néha másfele is figyelek). Normális tempóval, akár sietve is lemegyek, persze azért még kellő óvatossággal :)
Szerintem ne gyakorold, mindenképp jobb félni! Idővel pedig csökken a félelem. Legalábbis én így tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!