Jóga tapasztalatok? Mennyivel lesz jobb a közérzetem, egészségem?
Egyetemen fel lehet venni tesinek :) Van, aki már próbálta? Szereti? Milyen hatásai vannak?
21/L
"Csak hallottam, hogy keleti tanok része, és inkább hagynom kéne"
Többféle jógairányzat létezik, van, amelyik jobban foglalkozik az elméleti dolgokkal, van, amelyik kevésbé (pl. Hatha jóga). Szerintem nálatok is Hatha jógát tanítanak, az a legelterjedtebb Európában, ennél csak a gyakorlatok helyes végrehajtásával kell foglalkoznod, semmi olyan nincs benne, hogy valami keleti ideológiát rád erőltetnének. Mindenképpen egészséges, ha rendszeresen csinálod, segít kontrollálni a tested.
Én tanultam jógázni, csak ajánlani tudom. Ha jársz egy évet, akkor megtanulod az alapokat, és utána bármikor magad is tudod csinálni. Ha nyugodtabb típus vagy, akkor könnyebben megkedveled, ha dinamikusabb, izgágább, akkor lehet, hogy nem lesz türelmed hozzá. De ha érdekel, mindenképpen próbáld ki, csak előnyöd származik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!