El lehet jutni idáig, de ha nagyon súlyos a helyzet, átmenetileg, a pszichoterápia/meditáció stb. mellett eleinte szedd nyugodtan, inkább, mint hogy szenvedj. Aztán szép fokozatosan le lehet építeni.
A legfontosabb az lenne, hogy a stresszfaktorokból iktass ki minél többet. Magam is pánikbeteg vagyok, szedtem gyógyszert (most már nem kell), a legtöbbet az segített, hogy kiléptem abból a szituból, aminek a legnagyobb szerepe volt a betegségem kialakulásában.
2015. okt. 5. 13:46
2/11 anonim válasza:
Igen, csak nem érdemes.
2015. okt. 5. 17:43
3/11 anonim válasza:
Igen, de egyre rosszabb lesz.
2015. okt. 6. 13:56
4/11 anonim válasza:
a gyógyzsertől nem fogsz megváltozni, csak tönre teszed a szervezeted vele. csomó mellékhatásairol nem is beszélve,
csak akarat kérdése. Szerintem ha egyszer átél az ember pánikrohamot, az bármikor ujra elöjöhet neki, és ezt megkell tanulni kezelni.
A pánikbetegséget pedig le kell győzni, amiktől pánikolsz szembe kell velük nézni.
2015. okt. 6. 16:45
5/11 anonim válasza:
valeria
Te szedtél ilyen gyógyszert ?
2015. okt. 6. 17:56
6/11 anonim válasza:
igen. frontin, xanax, illetve antidepresszanst ciprolax valami ilyesmi volt.
2015. okt. 6. 22:10
7/11 anonim válasza:
Mert én is szedtem és teljesen ellentétes a tapasztalatom.
2015. okt. 7. 09:03
8/11 anonim válasza:
Igazából nekem semmit sem hatott, csak tompa voltam tőlük. És nem lett semmivel jobb, ezért tartom feleslegesnek. Szerintem nem szabadna hogy ezzel éljünk. Csak magunk tudunk segiteni az ilyen lelki dolgokon.
2015. okt. 7. 09:59
9/11 anonim válasza:
Együtt lehet ugyan,de feleslegesen szenvedsz,és magától nagyon sokáig tarthat,mire javul/elmúlik. Terápia,és gyógyszer együtt a legjobb,akkor egy hónap alatt rengeteget javul általában a helyzet.Sajnos a gyógyszert sokszor nem sikerül eltalálni elsőre,és a mellékhatások is elég kellemetlenek.De ha a gyógyszer jó,2-3 hét alatt csodákra képes..
2015. okt. 7. 11:22
10/11 A kérdező kommentje:
regebben arra szedtem anafranilt hogy feltem utazni, emberek koze menni, ramjott a hasmenes mindig azt ereztem hogy kell es feltem ha nem volt a kozelben wc. ezen tenyleg segitett is de most masabbak a tuneteim mert regen volt az hogy a szivem szaporran vert, elgyengultem, felni kezdten es reszketni es ezek annyira ijesztoek. bevettem a hetvegen egy szem anafranilt vagyis egy 25os felet mert nem tudtam mrg kivaltani a 10est es bepanikoltam nagyon ramjott a hanyinger es fajt a hasam. mikor elkezdtem hanyni akkor lett jobb a gyomromnak. nem tudom mit tegyek egyaltalan. pszichologushoz nem tudok menni mert videki vagyok es itt csak magan van. nyiregyhazara meg nincs aki elkiserjen. anyukam nem vesz tudomast az allapotomrol. nem tudom probaljam e meg szedni tovabb a gyogyszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!