Róbert dávid kérdése:
Ez mitől van? Többi Lent
Figyelt kérdés
Szóval elindultam anyukámal az orvoshoz de valami iszonyatosan el kezdtem szédülni homályosan láttam vissza kellet fordulnunk, hazajöttem de étvágyam sincs 4 fajta gyógyszert szedek esetleg valamelyik gyógyszer mellékhatása? Nekem ez a szédüléses dolog régóta van igazából voltunk vérvételen de minden rendben volt légyszives segitsetek 2 nap múlva kaptunk legközelebb időpontot de félek hogy megint bekövetkeznek ezek2015. szept. 29. 18:49
1/6 anonim válasza:
Azért legalább a gyógyszerek nevét kiírhatnád, amiket szedsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Seroquel 125mg , zyprexa 7,5, scippa 20mg, xanax sr tessék
2015. szept. 29. 19:03
3/6 anonim válasza:
Gyógyszer mellékhatás és kölcsönhatás valamint a pánikroham jelentkezése.
4/6 anonim válasza:
Lehet az is, de lehet simán pszichés, vagyis vagy a nyílt tereptől féltél, vagy a közelgő orvosi vizittől.
Nézz utána relaxációs technikáknak, légzésgyakorlatoknak, mielőtt újra elindultok, és próbáld alkalmazni őket valahogy. Aludj amennyit tudsz, egyél rendesen, hallgass nyugtató zenét, ilyesmik. Ha nem szednél ilyen durva gyógyszereket akkor mondanám, hogy igyál meg egy nyugiteát, de gondolom ez kiesik a pixisből. Hajrá!
6/6 A kérdező kommentje:
Seroquelt 20 napja , zyprexa már évek óta mint a xanaxot a scippat 2 hónapja emelték feljebb
2015. szept. 29. 20:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!