Akineton -nál tudtok jobb reszketés elleni gyógyszert?
Figyelt kérdés
Mániás depresszióval kezelnek, Zypadhera injekciót, litumot tablettát kapok, ezektől nagyon reszketek, aztmondja az orvosom valamit valamiért tehát fogadjam el , hogy 24 órában reszketek, azért scerébe, hogy nem vagyok "felpörögve"... Azért írt fel Akinetont, de ez nemtúl hatásos...
Tudtok ennél jobb reszketés elleni gyógszert????
2010. márc. 14. 19:08
1/1 anonim válasza:
Én is Akinetont kaptam amikor ilyenekt szedtem. Nemtudom hogy vagy vele, de nekem az akinetonnál is elég erős mellékhatások jelentkeztek. Ennek, hogy valamit valamiért, ne dőlj be. Ha nem akarja lecserélni az orvosod, keress egy másik pszihiátert és vele irass újat. Ha normálisan be tudják állítani akkor az Akineton se kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!