Abbahagytam a Rivotrilt és nem tudok sokszor aludni. Mennyi idő alatt szokja meg a szervezet és tisztul ki belőle? 3 hete hagytam abba és szenvedek az alvásproblémámtól. Mielőtt abbahagytam, sosem volt ilyen gondo
Nem a kiürülés a kulcs, hanem hogy hagyja érvényesülni így megint azt, amit idáig elnyomott. Pláne, ha már ki is ürült. Ez van, tudomásul kell venni.
Antidepresszáns mellett véglegesen le lehet tenni könnyedén. Át kellene térned erre, kipróbálva egy másik fajtát. Nekem segített, ahogy nagyon sokunknak is.
Magam kezdtem el felezni a napi 1 db. 0,5 mg.-os rivómat több mint egy éve. Nem problémáztam azon hogy ilyen s olyan méreg mert vérnyomcsökkentőt is kell szednem gondolom az is az meg a vérhígító,trombózis gátló Aspirin protect is méreg.
Reggeli után bekapom amit szednem kell és továbbá nem filózok a gyógyszerek hasznos vagy káros hatásán.
Ameddig ezen lovagolsz és már úgy fekszel le hogy úgysem tudsz aludni, magadnak teremted meg azt az állapotot amitől szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!