Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Helex gyógyszer mennyi...

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

A Helex gyógyszer mennyi ideig hat?

Figyelt kérdés
Depresszióval kezelnek egy ideje és a helex-et szedem pár napja. De mennyi ideig hat? Mármint tudom, hogy kell fél-1 óra mire felszívódik a gyomromban, de utána mennyi ideig nyugtat le engem? Van még egy kérdésem ha nem lenne nagy probléma: "ANAFRANIL 10 mg bevont tabletta"-t is szedek ami egy idő után elméletileg csökkenti vagy elmulasztja a depressziót. Több mindent olvastam a neten ,de mégis meddig kell várnom, hogy a szervezetem beálljon a gyógyszere és utána hasson? Olvastam már 2-3-4 hetet is. A válaszokat előre is köszönöm.

2013. nov. 3. 18:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, az Anafranil az antidepresszánsod, már egy ideje, és most kaptál hozzá Helexet is? A Helex az antidepresszáns nyugtatója, vagyia arra hivatott, hogy ha nagyon pörget az antidepi, azért még aludni tudjál tőle éjjel. De adják reggelre is, meg napközben is, kisebb adagban, ugyanezért. A túlpörgés ellen. A Helex hatása azonnali ( fél.egy óra), ahhoz nem kell hozzászokás. Az antidepihez meg amikortól már egészet szedsz, általában 2-6 hét is beletelhet, mire elmulnak a mellékhatások, és hatni kezd. Amikor már hat az antidepi, akkor gyakorlatilag egy Helex elég egy napra. Akezdeti időkben pedig annyira kell beosztani, amennyit az orvos előír. Ha van kérdésed, írj.
2013. nov. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!