AkitLáttálÁlmodban kérdése:
A Helex gyógyszer mennyi ideig hat?
Figyelt kérdés
Depresszióval kezelnek egy ideje és a helex-et szedem pár napja. De mennyi ideig hat? Mármint tudom, hogy kell fél-1 óra mire felszívódik a gyomromban, de utána mennyi ideig nyugtat le engem? Van még egy kérdésem ha nem lenne nagy probléma: "ANAFRANIL 10 mg bevont tabletta"-t is szedek ami egy idő után elméletileg csökkenti vagy elmulasztja a depressziót. Több mindent olvastam a neten ,de mégis meddig kell várnom, hogy a szervezetem beálljon a gyógyszere és utána hasson? Olvastam már 2-3-4 hetet is. A válaszokat előre is köszönöm.2013. nov. 3. 18:12
1/1 anonim válasza:
Ha jól értem, az Anafranil az antidepresszánsod, már egy ideje, és most kaptál hozzá Helexet is? A Helex az antidepresszáns nyugtatója, vagyia arra hivatott, hogy ha nagyon pörget az antidepi, azért még aludni tudjál tőle éjjel. De adják reggelre is, meg napközben is, kisebb adagban, ugyanezért. A túlpörgés ellen. A Helex hatása azonnali ( fél.egy óra), ahhoz nem kell hozzászokás. Az antidepihez meg amikortól már egészet szedsz, általában 2-6 hét is beletelhet, mire elmulnak a mellékhatások, és hatni kezd. Amikor már hat az antidepi, akkor gyakorlatilag egy Helex elég egy napra. Akezdeti időkben pedig annyira kell beosztani, amennyit az orvos előír. Ha van kérdésed, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!