Generizált szorongó vagyok. Most írtak fel először gyógyszert de már a gyógyszer bevétele után rosszul vagyok. Mit csináljak?
Ez a generizált szorongás nálam, és gondolom már másoknál is szóval nagyon durva tüneteket tud produkálni és már úgy döntöttem - mivel egyre rosszabb lett - hogy elmegyek egy elég neves pszichiáterhez és beszélgettünk is és beleegyeztem a gyógyszerekbe mert mondtam , mit veszíthetek?
Na és mostanra kiváltottam őket, az egyik a "fő" egy ilyen antidepresszáns a másik - állítólag nem mindenkinek kell szedni - egy szorongásoldó. Na a szorongásoldót úgy döntöttem nem fogom szedni mivel az ugye függőséget okozhat meg minden. DE. Amint bevettem a gyógyszert hát rá kb 20 percre olyan rosszul voltam ,hogy nem is tudom leírni. Nyilván nem a gyógyszer miatt, igaz hogy nem kellett volna elolvasnom a mellékhatásokat mert tudhattam volna hogy ezen fogok kattogni , de ilyen gyorsan nem jelentkezhettek szerintem. Szédültem, ilyen ájulás érzésem volt, levert a víz , befeszültek az izmaim minden...
Szóval valószínűleg muszáj lesz mellé szedni a szorongásoldót is igaz? Nagyon tartok a gyógyszerektől, de már nem igazán látok más lehetőséget ,hogy legalább a tüneteit enyhítsük..
Nézd meg, lehet, hogy segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!