Idegesség, feszültség?
Citromfű, vagy más nyugtató hatású gyógynövény kúra. Lehet kapni pl. stresszoldó, nyugtató teakeveréket, de ha nem szeretsz teázni, akkor kapszula formájában is kaphatsz hasonlót.
Patikában, illetve DM-ben, gyógynövényboltokban is hozzájuthatsz ilyen készítményekhez.
Plusz én ajánlanám, hogy valami multivitamin-ásványianyag táplálékkiegészítőből is szedj be egy kúrát. Idegességre a magnéziumot és B-vitaminokat szokták ajánlani, nekem viszont az a tapasztalatom, hogy ezek néhány embernél pont fordítva hathatnak, ezt ki kell tapasztalni.
Sportolj.
Nekem ez vált be legjobban idegesség ellen. Lehet, hogy elfoglalt vagy, de minimum fél órát próbálj meg mozgásra szánni naponta. Legyen az futás, aerobik, jóga, vagy ami.. Lényeg, hogy le tudd vezetni a feszültséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!