Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegesség, feszültség?

Idegesség, feszültség?

Figyelt kérdés
Mit tudtok ajánlani állandó idegességre, feszültségre? Nem akarok gyógyszert szedni. A munkahelyemen rosszak a körülmények, emiatt is, meg a reggeli6délutáni tömegközlekedés miatt vagyok ideges állandóan. Remeg mindene, veszekszem, stb. Nem olyan tanács érdekel, h járjak gyalog meg váltsak munkahelyet. Van-e esetleg más is ilyen helyzetben?
2015. szept. 10. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Citromfű, vagy más nyugtató hatású gyógynövény kúra. Lehet kapni pl. stresszoldó, nyugtató teakeveréket, de ha nem szeretsz teázni, akkor kapszula formájában is kaphatsz hasonlót.

Patikában, illetve DM-ben, gyógynövényboltokban is hozzájuthatsz ilyen készítményekhez.

Plusz én ajánlanám, hogy valami multivitamin-ásványianyag táplálékkiegészítőből is szedj be egy kúrát. Idegességre a magnéziumot és B-vitaminokat szokták ajánlani, nekem viszont az a tapasztalatom, hogy ezek néhány embernél pont fordítva hathatnak, ezt ki kell tapasztalni.

2015. szept. 10. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
2015. szept. 10. 20:08
 3/3 anonim válasza:

Sportolj.

Nekem ez vált be legjobban idegesség ellen. Lehet, hogy elfoglalt vagy, de minimum fél órát próbálj meg mozgásra szánni naponta. Legyen az futás, aerobik, jóga, vagy ami.. Lényeg, hogy le tudd vezetni a feszültséget:)

2015. szept. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!