Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől tudnám oldani a bennem...

Mitől tudnám oldani a bennem lévő feszültséget?

Figyelt kérdés
3 éve állok gyógyszeres kezelés alatt (depresszió), egyszer már volt egy olyan korszakom, amikor napi 3-4x hánytam az idegességtől, és nem ettem semmit, most újrakezdődött, és az orvosom nem foglalkozik vele. Nehéz így élni, mivel tudnám megszüntetni? Nem tudom magam megnyugtatni, a feszültséget több ok is kiváltja, már nem tudok ételre nézni. 19/L

2015. júl. 9. 10:05
 1/5 anonim válasza:
hallgas zenét , valami sportban vezesd le a feszültséged pl box? :)
2015. júl. 9. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Jógázz!
2015. júl. 9. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Az is hasznos lehet, ha a kiváltó oko(ka)t meg tudod szüntetni. Vagy ez „generalizált szorongás” azaz pontosan nem tudod mi okozhatja?

Nézzél olyan filmeket, olvassál olyanokról ami sorstársakról szól, rájössz, nem vagy egyedül, akinek nehézségei vannak. Pl. Észvesztő c. film, Elizabeth Wurtzel: Prozac ország, Salinger: Zabhegyező, stb. Tágítsd a világképedet, pl. a vallások, gondolkodók is keresik a választ miért van szenvedés, és mi lehet a kiút? Pályaválasztásoddal minden rendben, vagy befolyásolja a betegség?

2015. júl. 9. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszéd, mozgás, rágás.
2015. júl. 9. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs rendben a pályaválasztásom sem :(
2015. júl. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!