Hogy tudnám hatásosan levezetni a felgyűlt feszültséget?
Ha fiú vagy, akkor valóban nagyon jó a box-zsák, a súlyemelés, a futás, és hasonlók.
Ha lány vagy:
- végy elő egy kispárnát + egy söprűt, kezdd el püfölni vele "azt, akire éppen dühös vagy", közben alaposan mondd meg neki a magadét = add ki magadból a dühödet-mérgedet. Ha panelban laksz, nem árt előtte a rádiót alaposan felhangosítani
- végy elő egy db-ka papírt-tollat, kezdj el levelet írni az illetőnek. Írd ki magadból mindazt ami benned van, még további 2 napig hozzá-írogatod ami eszedbe jut sérelem, stb. Majd a WC-csésze fölött égesd el, és húzd le!
Kedves 7-es!
Miért lennék én és a többi nő is idióta, csak azért mert eszembe sem jutott, hogy a nőknek is talán a box-zsák jönne be.
De ha te nő létedre azt akarod püfölni mérgedben, hát tedd azt. A legtöbb nőnek elegendő, ha kiírja, kisírja, stb. stb. az éppen összegyűlt indulatait, és nincs szüksége ilyen erőteljes, látványos indulat-levezetésre.
Bocsánatot kérek, ha te ezt nőként írtad... akkor csak te vagy idióta. Azt hittem, valami szexista pasi, aki fel sem tudja fogni, hogy a nők agya, teste is ugyanúgy reagál a fizikai tevékenységekre, mint a férfiaké. Termelődik, aminek termelődnie kell, kimegy a feszültség és csökken a szorongás. Ha egyszer a felgyülemlett feszültséget ki akarnám sírni magamból, vagy akár csak vágyat éreznék arra, hogy normális feszültséglevezetési módszerek helyett felháborodott leveleket írkáljak a wc-csészének, esetleg artikulálatlanul üvöltsek a SENKIVEL - mert ha már valaki felidegesített, nem jobban levezeti a feszültséget, ha VELE üvöltesz artikulálatlanul? - akkor felköpnék és aláállnék szégyenemben.
Szerintem próbáld ki te is a futást a szánalmaskodás helyett, hidd el, sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!