Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért hagynak magamra az...

Miért hagynak magamra az úgynevezett "barátaim" a legnagyobb szükségkor?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akiről eddig azt hittem jó fej (13 éve ismerem és kitartottam mellette) nem szerelmi szinten hanem barát-barát. Én 21 éves fiú vagyok Ő meg 22 éves férfi! Na szóval ma olyan szinten csalódtam benne hogy hihetetlen. Sosincs rám ideje, mindig elmegy kocsmába MÁSOKKAL mikor mondom én is el akarok menni lekoptat nincs hely a kocsiban! Ezek után neki áll feljebb mondja hogy menjek mással meg hogy így jártam. Néha disznónak nevez máskor anyámat szidja minden ok nélkül. Úgy feldühít hogy a mobilomat földhöz csapom elmondom neki nem érdekli. Összességében egy szemétláda flegma, felszínes és buta ember! Azt nem értem hogy tudtam vele lenni 13 évig te jó isten!!! Már múltkor két hete se ért rá találkozni, aztán kétszer könyörgöm neki (ma meg tegnap) hogy kísérjen haza a vasútról mert egyedül nem szeretnék hazamenni azt mondja lekezelően hogy meleg van délután három órakor!! Na ilyenkor is földhöz dobtam a telefonomat!!

Miért miért hagy cserben könyörgöm valaki aki ért az emberi lélekhez mondja már el mert ideges vagyok és feszült és sírok!!!

2015. aug. 11. 19:59
 1/3 Lynmei válasza:

Szia!

Habár nekem is voltak barátaim, akiket félre ismertem, őket nem ismertem 13 éve. Van 2 barátom gyerekkorom óta és ha velük veszekszem is néha, attól még barátok maradunk. Viszont volt már pár barátságom, ami kihűlt, vagy rájöttem hogy félreismertem az embert. Az egyik barátnőm (mert lány vagyok, úgyhogy barátnőim vannak) visszafogottnak tűnt elsőre és nem is volt szimpatikus, de aztán egy közös barátunk révén megismerkedtünk. Kb 2-3 évig voltunk barátnők, mikor elkezdett idegesítővé válni a viselkedése. Ebbe nem mennék bele, de furcsáltam, hogy nem vettem ezt észre 2 évig. Tudom 13 év sokkal több. Az egyetlen tanácsom, hogy próbáld megbeszélni ezt vele. Nehéz, nagyon nehéz elveszíteni a barátokat. Gondold végig, hogy te meg változtál-e, vagy a barátodból mi váltotta ki ezt a viselkedést.De ha hosszantartóan bunkó és nemtörődöm marad, akkor érdemes kerülnöd a társaságát. Nem értek nagyon az emberi lélekhez sajnos. Ezt azonban érdemes más barátaiddal, esetleg a közös ismerőseitekkel is megbeszélned, ők biztos többet tudnak mondani mint én, egy idegen.

Habár tudom, ez nem a fiúk erőssége, de az ilyen helyzeteket meg kell beszélni egymással és másokkal is.

Remélem tudtam valami értelmeset mondani. Kívánom hogy simuljon el minden feszültség a barátságotokban!

2015. aug. 11. 22:04
 2/3 anonim válasza:

„Minden időben szeret, aki igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére.” (Péld 17, 17)

Lehet hogy nem is igazi barát. Sajnos.

2015. aug. 12. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nem lehet valami jófej ember, ha anyádat szidja és lekoptat.

Viszont az is lehet, hogy megijedt tőled és csak így tud lekoptatni, mert fél attól, hogy ha szemtől szemben mondja meg neked, hogy elege lett belőled, akkor bántani fogod. Én is be lennék sz.rva, ha valaki a telefonját vágná a földhöz csak azért mert nemet mondok neki valamire... Az ilyen emberekből azt is kinézem, hogy ököllel jönnének nekem, ha konfliktusba keveredünk.

2015. aug. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!