Mi lehet a bajom? 16/L
Már több mint egy éve volt az első igazi pánikrohamom. Lovagolok, terepen történt. Azóta nem voltam terepen mert félek és mert most a vírus is volt a lovaknál. Heti egyszer lovagolok pályán ami eléggé komfort zóna lett számomra. A pályán nincs bajom.
Mostanában azt veszem észre, hogy csökkennek a komfort zónáim és kezdem elég rosszul érezni magam vonaton, metrón, mozgólépcsőn, liften, stb. Buszon nem.
Régebben orbáncfű teát ittam. De leálltam róla 3-4 hónapja. Plusz Nervenflege-t is szedtem néha. De leálltam azzal is egy hónapra. Nem sikerült, visszaálltam rá mondjuk heti egyszer-kétszer szedtem csak. Az orbáncfűre pedig ma álltam vissza.
Van barátom úgyhogy nem az van hogy depis vagyok pusztán ingerlékeny. Tesóm sokszor felidegesit, veszekszünk. Suliban még nincs feszkó de majd tuti lesz. Nem lehet ezt bírni. Ja és vérvételeken mindig elájulok, mondta már itt valaki hogy nála pánikbetegség volt. Azt nagyon nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!