Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? Régebben nem...

Mi bajom lehet? Régebben nem volt ilyen.

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy régebben mindig felkészülten,boldogan jártam iskolába,vártam a napokat.Nyári szünet vége fele "hisztiztem" és nem akartam az iskolát.Most amúgy vírusos is vagyok(hányás,hányinger,gyomorfájás).Vagy a vírus miatt(rossz közérzet) vagy nem tudom mi miatt de nagyon nincs kedvem iskolába menni,egyszerűen belegondolok és szorongok,sírok.Nem tudom miért.Az osztályba se sok tantárgy,se idegesítő személy,semmi bántó nincs.Most kezdenék el sportolni,de így nincs kedvem.Valaki tapasztalta ezt?Értelmes válaszokat légyszi,mert így is nagyon magam alatt vagyok.
2015. szept. 2. 18:57
 1/1 DEXTER22 válasza:
Ne haragudj de erre most milyen választ vársz?? Neked semmi bajod az ég világon kicsit magad alatt vagy majd elmúlik lesz ettől meg nagyobb bajod is az elétben...gyógyulj meg sportolj az segít de a legfontosabb mindig legyenek céljaid legyenek álmaid és azok után menjél adj célt életednek...míg beteg vagy foglald el magad tanulj törekedj a maximumra fejleszd az agyi kapacitásodat vagy csak simán gépezel filmezzél netezzél csináld amihez kedved....de ám szedjél össze egy csajt és adjál neki egyből jobb kedved lesz :DDDDD
2015. szept. 7. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!