Mit gondoltok a többszöri öngyilkosság túlélőkről?
Szerintem ha valaki őszintén megakarja ölni magát, nagy valószínűséggel sikerülni is fog neki. S ha elsőre valami csoda folytán nem ment, de a szándék még ott izzik a szemében, akkor a második kísérlet lesz az utolsó is.
De vannak emberek, akik 14-15 alkalommal tették már meg. Akkor, most mi van? Szerintem csak beteg emberek, akik nem meghalni akarnak, hanem rátaláltak egy módszerre, amivel mindig a középpontban lehetnek. Nem akarok általánosítani, de szerintem szánalmas dolog.
- szánalmas, szerintem is
- méreg, gyógyszer NEM jó, nagyon nehéz halálos dózisnyit beszedni belőle
- akasztást is lehet szrul csinálni (nagyapám 2x elbszta, 3x-ra sikerült neki)
- aki meg akarja magát ölni, az meg tudja, nem 13-14x szórakozik, hanem 1-2x-ra kivégzi magát
Érdekes. Én már többször próbáltam és nem sikerült. Ellenben nem is voltam a figyelem középpontjában, mert senki nem tud róla. Még az orvosoknak sem beszéltem róla (nyilván nem kerültem kórházba miattuk).
Akkor én is szánalmas vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!