Ajánlanátok módszereket, hogy hogyan lehet levezetni a dühöt?
FUTÁS!
fuss, mozogj, amig kinem köpöd a tüdöd!
Ez a legjobb.;)
Nekem bevállt:)Próbáld ki
Egy népmese jutott eszembe, mikor a paraszt azt tanácsolja egy dühös ficsúrnak, hogy fusson ki az erdőbe, ásson egy gödröt, kiabálja bele a baját, és temesse be. :))
De értem mire gondolsz. Nekem egyszer elszakadt a cérna itthon (éjszaka, egész éjjel ordító pici gyerekkel), és kimentem a konyhába és cafatokra téptem egy reklám újságot, aztán megmostam az arcomat hideg vízben.
Azt hiszem, legközelebb is fogom ezt a módszert alkalmazni, ha elönt a lila köd. :)
Üvölts és sírj, ahogy a torkodon kifér!
Én ettől általában elsírom magam, hiszti rohamot kapok, ezért veszek egy hideg zuhanyt és utána úgy érzem, mintha lebegnék. De el kell kapni ezt a dühöt, a megfelelő környezetben ugye, ahol üvölthetsz. Ha csak úgy üvöltesz, és nincs is a "felszínen" a düh, akkor nincs megkönnyebbülés se.
Az elfojtott feszültségeim, és düheim akkor jönnek a felszínre, ha valami apróságot elrontok, pl egész véletlenül eltörök egy tányért a szokásos délutáni tevékenységben, és ilyenkor magától robban a bomba, főleg ha egyedül vagyok.
Alig várom az ilyen pillanatokat.
20:05-re
nem vagyok budhista, nem azt mondtam, hogy fojtsd el a dühöt, hanem értsd meg. Az elfojtás valóban káros, ez vezet a pánikhoz.
7-es.
Félre értetted.
Ha azt láttad otthon, hogy ha valaki dühös, akkor rögtön tányért dobál, akkor az nem jó minta, máshogy kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!