Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ajánlanátok módszereket, hogy...

Ajánlanátok módszereket, hogy hogyan lehet levezetni a dühöt?

Figyelt kérdés
Itt most nem az általános stresszre gondolok, hanem arra, amikor hirtelen elönti az ember agyát az ideg, és gyorsan kell valami, hogy ne tányér törjön, vagy oktalanul ne bántsak meg mást.
2010. márc. 8. 23:47
 1/10 anonim ***** válasza:

FUTÁS!

fuss, mozogj, amig kinem köpöd a tüdöd!

Ez a legjobb.;)

Nekem bevállt:)Próbáld ki

2010. márc. 8. 23:53
 2/10 anonim válasza:
100%

Egy népmese jutott eszembe, mikor a paraszt azt tanácsolja egy dühös ficsúrnak, hogy fusson ki az erdőbe, ásson egy gödröt, kiabálja bele a baját, és temesse be. :))

De értem mire gondolsz. Nekem egyszer elszakadt a cérna itthon (éjszaka, egész éjjel ordító pici gyerekkel), és kimentem a konyhába és cafatokra téptem egy reklám újságot, aztán megmostam az arcomat hideg vízben.

Azt hiszem, legközelebb is fogom ezt a módszert alkalmazni, ha elönt a lila köd. :)

2010. márc. 8. 23:54
 3/10 anonim válasza:
Az első hozzászólóé is tuti tipp!!! :) Az enyém inkább éjszakára vagy esős időre szól! :) (második)
2010. márc. 8. 23:55
 4/10 anonim válasza:
42%
tegyél fel egy Enya lemezt és kezdj el sötétben maszturbálni..
2010. márc. 9. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Üvölts és sírj, ahogy a torkodon kifér!

Én ettől általában elsírom magam, hiszti rohamot kapok, ezért veszek egy hideg zuhanyt és utána úgy érzem, mintha lebegnék. De el kell kapni ezt a dühöt, a megfelelő környezetben ugye, ahol üvölthetsz. Ha csak úgy üvöltesz, és nincs is a "felszínen" a düh, akkor nincs megkönnyebbülés se.

Az elfojtott feszültségeim, és düheim akkor jönnek a felszínre, ha valami apróságot elrontok, pl egész véletlenül eltörök egy tányért a szokásos délutáni tevékenységben, és ilyenkor magától robban a bomba, főleg ha egyedül vagyok.

Alig várom az ilyen pillanatokat.

2010. márc. 9. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem értsd meg a dühödet, sokszor viselkedésminta, apád vagy anyád volt ilyen.
2010. márc. 9. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző! Gondolom buddhista vagy. Anyámtól-apámtól teljesen függetlenül is tudok dühös lenni. A sztoikus nyugalom nem túl kifizetődő itt nyugaton, nem csak nem kifizetődő, hanem káros, mert az elfojtások uralják.
2010. márc. 9. 20:05
 8/10 anonim válasza:
0%
BUUUMMMMMM!!!!!!!!!!
2010. márc. 10. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

20:05-re

nem vagyok budhista, nem azt mondtam, hogy fojtsd el a dühöt, hanem értsd meg. Az elfojtás valóban káros, ez vezet a pánikhoz.

2010. márc. 10. 15:29
 10/10 anonim válasza:

7-es.

Félre értetted.

Ha azt láttad otthon, hogy ha valaki dühös, akkor rögtön tányért dobál, akkor az nem jó minta, máshogy kell kezelni.

szept. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!