Milyen természetes módszereket ajánlanátok? Nagyon szőrös vagyok!
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 12:03
1/3 anonim válasza:
Epilátor, szőkítő por, gyanta, hormonkezelés.
2/3 anonim válasza:
sajnos én is:(tudom mit érzel,nagyon szar nekünk:(én még csak 15 éves vagyok,barátnőimet nagyon irigylem,ők alig szőrösek:(én epilálok,és tudom,hogy elkénem mennem dokihoz,de nagyon félek:(
3/3 anonim válasza:
sziasztok... énis tudom milyen ez, és én még csak 14 éves vagyok... nagyon gyanakszom a PCOS-re mert minden tünet emgvan. csak félek elmenni orvoshoz, anyám szerint meg csak a kamaszkor velejárója a pattanás, szőrösödés, és néha rendszertelen ciklus. de nagyon szőrös vagyok :S újabban már a pajeszom és az állam is eléggé, kifogom szőkíteni, valamilyen szinten biztos jobb lesz :D a lábamat combig epilálom, a karomat is. a hasamon krémet használok,a hátamat megigazbol... lesz*rom :D majd ha úgyérzem aztis lekéne kapni majd legyantáztatom. szerintem ne aggódjatok nagyon sok lány van vele így, tényleg NAGYON sok, ígyism minannyian fogunk találni fiut és boldog kapcsolatot :)
(bocsi h ilyen sok lett :$)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!