Ripedon elhagyása okozhat hányingert?
Figyelt kérdés
Fokozatosan csökkentettem nem hirtelen hagytam el mégis hányingert tapasztalok. Nagyon rosszul vagyok. Szedett már valaki Ripedont vagy vmi ehhez hasonlót? Okozhat az elhagyása hányingert? Köszönöm a válaszokat!2015. aug. 10. 10:09
1/5 anonim válasza:
Igen, mindegyik antipszichotikum elhagyása okozhat hányingert, szédülést. Én is fokozatosan csökkentettem, de amikor nullára értem, sajnos én is rosszul voltam. Kénytelen voltam tovább szedni, mert nem akartam szenvedni.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én ha fene fenét eszik is kibírom míg az elvonási tünetek elmúlnak. Engem rettentően hízlalt ez a gyógyszer elegem lett belőle. Többet semmilyen antipszichotikumot nem fogok szedni. Sőt csütörtöktől elkezdem csökkenteni az antidepresszánst ( Sertralin) mert az meg dúrva önártó, öngyilkossági gondolatokat okoz. Nemrég volt is egy öngyilkossági kísérletem és minden nap ilyen gondolatok kínoznak. Most nagyon szenvedek az elvonástól full depis vagyok de valahogy kibírom, egyszer csak elmúlik.
2015. aug. 11. 06:18
3/5 A kérdező kommentje:
Ja meg mióta beállították a Sertralint nem tudok aludni. Benne van a nagyon gyakori mellêkhatásokban az álmatlanság. Altatót kell szednem de mêg azzal se az igazi az alvásom. Eleinte eufórikus jó kedvet ês sok energiát adott de mostmár csak rossz hatása van. Rêgen is szedtem másmilyen antidepresszánst és ugyanez volt. Öngyilkossági gondolatok olyan szinten hogy megtettem és 3 napig az intenzíven voltam lélegeztetőgépen.... Ha csak teheti soha senki ne szedjen antidepresszánst!!!! Nagyon veszélyes!!!!
2015. aug. 11. 06:37
4/5 anonim válasza:
Szia most mar jobban vagy en a Ripedon 2 mg tol vagyok igy most ma reggel nem vettem be szedulok furan erzem magam de soha senki ne szedje!!! Olyan dolgokat halucinalok be amikor be veszem hogy az embertelen en is le akarok szokni inkabb nem akarok szedvedni eddig ugy kellet hogy szedjem hogy 2×1 de fel eve hogy egy nap felet veszek be Reggel igy remelem nem lessz most nagyobb bajom inkabb valalom azt hogy jojjon vissza ami ert be kellet hogy szedjem de ez mar nagyon nem az ami ert kene hogy szedjem! Leci majd meg irnad hogy mien alapot ban vagy?
5/5 anonim válasza:
Én is leszokásban vagyok, hasonló tünetekkel. Légyszi írj mi lett veled kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!