Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin elhagyása után mennyi...

Frontin elhagyása után mennyi idővel lehet alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Egy hete szoktam le a frontinról, pszichiáter segítségével, 4 hónap alatt, feleket hagytam el, napi kettőt szedtem, szerencsére egy hete "tiszta" vagyok. Mialatt szedtem (nem egészen egy 9 hónapig kb, szorongásra), nem ittam alkoholt, viszont most lesz otthon egy nagy szülinapi ünnepség és szeretnék én is már pezsgővel koccintani. Az a kérdésem, hogy kitisztult már a szervezetemből, lehet valami bajom tőle? Vagy esetleg még mindig várni kéne? Egyébként pszichésen már jól vagyok.
2015. ápr. 28. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi! Én szedtem alváshoz és alkoholt is ittam. Nyilván nem együtt, de soha semmi bajom nem volt tőle.
2015. ápr. 28. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan igyál.
2015. ápr. 28. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tartozik szorosan a témához, de eszembe jutott, hogy írtad a leszokást fél szemenként.

Én 22 hetes terhesen kezdtem el szedni, fenyegető vetélés, később koraszülés megelőzésére, napi 2 szemet, 3 hónapon át. Mivel végig feküdnöm kellett ez alatt a 3 hónap alatt, eleve ellustultam, lehet ezért nem vettem semmi hatást észre azon túl hogy nem görcsöltem.

Az orvos mondta a 35. héten, hogy napi egy szemet szedjek, és egy hét alatt próbáljam elhagyni az egészet. Én ezt szépen elfelejtettem, és másnaptól nem szedtem be egy szemet sem. Semmiféle elvonási tünetem nem volt, az izomgörcsöt kivéve, és annyi eszem nem volt hogy összekapcsoljam a gyógyszer elhagyásával, arra vártam hogy majd remegek meg ilyesmi, de semmi, viszont a nyakamtól, a lábamig minden izmom görcsben állt órákig, mint egy erős izomláz, viszont a méhem nem görcsölt :-)

Másnapra jobb lett, szóval, gondolom max egy napig lehet még benned utána.

2015. ápr. 28. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:

4-es! Azért nem mindegy hogy 1 mg-os egy szem vagy 0,25 mg-os!

"Nyugodtan" ihatsz, de figyelj oda magadra, nehogy az egyik függőségből a másikba csapj (tudom itt csak egy buliról van szó csak a későbbiekre nézve írom)

2015. ápr. 28. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom, enyém 0.5-ös volt.

4-es voltam.

2015. ápr. 28. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! én 0.25mgosat szedtem egyébként. szerencsére ez csak egy kisebb családi összejövetel, a lehető legkevésbé sem leszek alkoholfüggő (anyukám alkoholista volt). tanultam már eleget ezekről, ez a veszély nem fenyeget:)
2015. ápr. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!