Miért gondolok ennyit a múltamra?
Csak annyi, hogy valami előhozta. Lehet egy film, egy zene, illat, akármi.
Addig nem fogsz tudni túllépni rajta, míg szembe nem nézel vele. Tudom rossz dolgok. Csak rendezd el magadban. Utána ha eszedbe is fog jutni, már nem rossz érzés nem fog hozzá társulni. Túl tudsz rajta lépni :)
Tudom, hülyeségnek tűnnek az önsegítő könyvek, de vannak jók köztük. Azok segítenek, hogy újra legyen önbizalmad és túl tudj lépni az ilyeneken :)
Én ezt hívom zsebpszichológusnak :D
Na igen, pontosan, az ilyen zenék "visszahozhatták" az ezzel az időszakkal kapcsolatos gondolataidat, ebben az időszakban (lelkileg) meg nem oldott dolgokat.
Nekem is nagyon vissza tudja hozni a zene a régi életérzéseket, egy olyan zene, ami akkor volt sláger, amikor pl. fájdalmas életesemények történtek velem.
A múltat meg nem történtté tenni nem lehet, a hozzá való viszonyuláson lehet változtatni érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!