Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon szomorú vagyok, az...

Nagyon szomorú vagyok, az élet nagyon megsz*patott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 19:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Lepj tul rajta es keress mas celt!
2015. aug. 9. 19:29
 2/24 A kérdező kommentje:
A probléma az hogy egy tini lányt keresek(15 vagyok) akivel jól érzem magam(ő is velem) és nagyon szeretne(én is sokat tudok adni). Találtam is egy tökéletes lány,nagyon jól kijövünk egymással,de a facebookos profilját felfüggesztette(tették) törölte(törölték).Máshol nem tudom elérni,és az hogy nem tudok vele még csak beszélni sem,borzasztóan elszomorít.
2015. aug. 9. 19:50
 3/24 anonim ***** válasza:
Ha felfüggesztették a profilt, akkor lehet, hogy nem is tini lány volt, hanem egy pedomaci, aki így próbált a bizalmadba férkőzni. (Barátnőm fiánál fordult elő ilyen, rendőrségi ügy is lett belőle.)
2015. aug. 9. 20:25
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem,a messenger hangüzenetfunkcióját használva meggyőződteróla hogy 13 (meg a képek amiket a kérésemre küldött de néha nem akart és a hangüzenettől is félt. Meg vannak bonyolultabb dolgok is amik engem meggyőztek)
2015. aug. 9. 20:37
 5/24 anonim ***** válasza:
Keress baratnot inkabb a valo eletben!
2015. aug. 9. 20:46
 6/24 anonim ***** válasza:

Nem utalt semmi olyan dologra, ami miatt törölhette magát? Zaklatók, esetleg? Vagy talán a szülei?

De az is lehet, hogy ne adj Isten, történt vele valami... Nincsenek közös ismerőseitek? Ők talán tudják, miért nem elérhető.

2015. aug. 9. 20:49
 7/24 anonim ***** válasza:
vagy csak letiltott
2015. aug. 9. 21:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem,utalások nem voltak,és nem tiltott le,éppen együtt nevettünk. Otthon volt. És nem internetes barátnőt keresek(kerestem) hanem egy valódit. Nagyon jól kijöttünk egymással,az első találkozónkról beszéltünk,hogy milyennek képzeli el,stb.
2015. aug. 9. 21:51
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha a nevét tudod és, hogy melyik városban él, miért nem keresed meg? Telefonszámot nem cseréltetek?
2015. aug. 10. 13:11
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem,azt az első randira hagytam .
2015. aug. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!