Lehet valaki egyszerre autista/asperger-szindrómás és skizofrén?
Én bipoláris vagyok és kevert személyiség zavaros. Tévesen diagnosztizáltak gondozóban, 6 év kezelés után skizofréniával, mert az antipszichotikumokban nagy pénz van még mindig. Három terapeuta is ki röhögte vagy megrökönyödött a skizofrén diagnózisom.
Én fázis profilaktikum-ot (hangulat-stabilizálólót), abti-depreszánst és nyugtatót szedek.
Szálasi a levelezései alapján könnyen diagnosztizálható még holtában is.
De ezeket a "divat betegségeket" csak ráragasztották.
Mind ezt csak azért írom le, hogy ne démonízaljunk senki ilyen diagnózisokkal.
Ha valaki ismeri csak a szakmai életútját, és társasági tiszti kaszinós életét. - már akkor kizártak ezek a diagnózisok.
Viszont köznapi szóhasználattal: Szociopata vagy pszichopata volt - korai kellő források hiányában ez még nem dőlt el. Kisebbrendűségi komplexussal küzdött, megáldva ezt szinte természetesen, mintegy kompenzálandó (messianisztikus) megalomániával.
Nem felmentem vagy démonízálom. Sok látszólag altruista harmadik világban hősiesen helytálló ember is majdnem pontosan ilyen korképpel rendelkezik és rendelkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!