Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért álmodok olyan sokat és...

Miért álmodok olyan sokat és mozgalmasat?

Figyelt kérdés
és nagyon sokáig hatással vannak rám!
2010. márc. 7. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos sok filmet nézel, nem tudom :)
2010. márc. 7. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:

ilyen már nekem is volt.

de nem tudom mi az oka.

talán az életben valami olyan dolog történt veled, ami után ilyet álmodtál. és ezért van rád nagy hatással.

2010. márc. 7. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Túl komolyan fogod fel a dolgokat, nem? És még éjjel is beleszövődnek az álmodba.
2010. márc. 7. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:
az utolsónak igaza lehet, de egyébként játékosan fogom fel az életet, és nem feltétlenül rosszakat álmodok
2010. márc. 7. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én meg mindig azt álmodom hogy letörik vagy kiesik a fogam vagy hogy cigizek(leszoktam) és bevok fosva hogy megtörtént álmomban. Na ez mit jelenthet?:D
2010. márc. 7. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy feltétlen rosszat kell, hogy álmodj:)! A jó dolgokon is lehet sokáig agyalni, továbbszőni esetleg. Végülis olyan szempontból jó, hogy sok minden megmarad benned a nap történéseiből.

Bár én sokszor ezek miatt az álmok miatt fáradtabb szoktam lenni.

2010. márc. 7. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!