Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megkérhetem a pszichológusomat...

Megkérhetem a pszichológusomat, hogy megöleljen? Titeket ölelt már meg?

Figyelt kérdés
Én nő vagyok, ő férfi. Vagy felejtsem el?
2015. aug. 1. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Persze :) ugyan én kamasz vagyok, és egyneműek vagyunj de amikor sírok akkor is simogatja a kezem. Amikor elment szabadságra kaptam búcsú ölelést. Szerintem nem utasít vissza.
2015. aug. 1. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkérheted de ha visszautasít, utána nagyon kellemetlenül fogod érezni magad.
2015. aug. 1. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy miért szeretnéd megölelni. Ha csak azért mert jó embernek tartod, kedveled, és hálás vagy azért, hogy segít rajtad, akkor simán.

Ha tetszik mint férfi és így akarsz közeledni hozzá, akkor ne. A szakma szabályai tiltják, hogy viszonya legyen pácienssel, te meg csak még jobban beleélnéd magad, ha megölelne.

2015. aug. 1. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nemigen. Nálunk a szabály, hogy a beteg vállat szabad érinteni, esetleg kezet. Mást már nemigen, az ölelés azért elég intim dolog lehet egyeseknek. Kellemetlen helyzetbe is hozhatod ezzel.
2015. aug. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!