Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha megráz hogy...

Mit tegyek ha megráz hogy "piszkálnak" a neten?

Figyelt kérdés

Ma egy csoportban facebookon megosztottam egy cikket egy eltűnt néger gyerekről.Erre írták hogy: Keresd meg és sz**pd le a niggát!Barátnőm hozzá szólt hogy ne támadjanak engem nem védem csak megosztottam.Erre írták neki hogy:Ku**ssolj!Itt ebben a csoportban niggát nem osztunk meg.De ezek felnőttek,jobbikosok,hungaristák. Így beszélnek egy nővel?? Igaz nincs profilképük.

A buszon eszembe jutott és könnyeztem,túl érzékeny vagyok mit tehetnék?

Mindent úgy a szívemre veszek,de ezen az oldalon is kapok mocskolódást,trágárságokat.

18/L

2015. júl. 28. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tízmillió légy eszik lószart, mégse hiszed, hogy az jó, igaz? Szard le, hogy mások mit mondanak, mindenkinek úgysem tudsz megfelelni. Arra ügyelj, hogy te legyél elégedett magaddal.
2015. júl. 28. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni elkerülni az ilyen embereket.Nem szent ezeknek semmi hiába nagy kesztények meg hazafiak és hasonlók...igazából idióták...Ha a normális ember jót akar magának akkor elkerüli őket és nem idegesíti magát olyanon amin képtelen változtatni.

Én is utálom az ilyen bemondó embereket akik még rasszisták és nőgyülölők is.

2015. júl. 28. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért foglalkozol egy olyan csoporttal amiben ilyen alakok vannak. Rohadtul idegesítő, hogy a neten mindenkinek akkora a szája mint az ólajtó valamint a tisztelet is nulla.

Visszatérve, ha érzékenynek tartod magad, szerintem ne látogass olyan oldalakat ahol durvaságoknak lehetsz kitéve, hülyék mindig lesznek.

2015. júl. 28. 21:58
 4/7 Yolo2 ***** válasza:
Ha a csoportban maradni szeretnél, de továbbra is nagyon zavarnak az ilyen kommentek, akkor tiltsd le az írókat és többet nem látsz semmit belőlük, valamint ők se belőled.
2015. júl. 29. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Lépj ki a csoportból lehet nem is a valós Jobbikosok hozták azt az oldalt létre, mert ők nem viselkednek így, lehet valami 13 éves névtelen, arctalan, semmire való kis gyíkok csak és csak így mernek szövegelni. Lépj ki és jelentsed az oldalukat, rasszizmusért törölhetik is őket és akkor le vannak rendezve!
2015. júl. 29. 14:12
 6/7 A kérdező kommentje:
De valós. Sok a tagja.
2015. júl. 29. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rossz érzés.

Sajnos nem tehetsz mást, mint hogy kilépsz abból a csoportból és keresel egy olyat, ami szemmel láthatóan nyitott az ilyen témákra, és oda posztolsz ilyeneket.

Jobbikos, hungarista csoport valószínűleg nem a toleraciájáról híres...

Illetve mondogasd magadnak, hogy ez nem rólad, nem neked szól. Az ilyen profilkép nélkül, álnéven kommentelgető emberek gyáva szadisták. Talán könnyebb túltenni magad rajta így.

2015. júl. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!