Mit tegyek ha megráz hogy "piszkálnak" a neten?
Ma egy csoportban facebookon megosztottam egy cikket egy eltűnt néger gyerekről.Erre írták hogy: Keresd meg és sz**pd le a niggát!Barátnőm hozzá szólt hogy ne támadjanak engem nem védem csak megosztottam.Erre írták neki hogy:Ku**ssolj!Itt ebben a csoportban niggát nem osztunk meg.De ezek felnőttek,jobbikosok,hungaristák. Így beszélnek egy nővel?? Igaz nincs profilképük.
A buszon eszembe jutott és könnyeztem,túl érzékeny vagyok mit tehetnék?
Mindent úgy a szívemre veszek,de ezen az oldalon is kapok mocskolódást,trágárságokat.
18/L
Meg kell tanulni elkerülni az ilyen embereket.Nem szent ezeknek semmi hiába nagy kesztények meg hazafiak és hasonlók...igazából idióták...Ha a normális ember jót akar magának akkor elkerüli őket és nem idegesíti magát olyanon amin képtelen változtatni.
Én is utálom az ilyen bemondó embereket akik még rasszisták és nőgyülölők is.
Egyáltalán miért foglalkozol egy olyan csoporttal amiben ilyen alakok vannak. Rohadtul idegesítő, hogy a neten mindenkinek akkora a szája mint az ólajtó valamint a tisztelet is nulla.
Visszatérve, ha érzékenynek tartod magad, szerintem ne látogass olyan oldalakat ahol durvaságoknak lehetsz kitéve, hülyék mindig lesznek.
Elhiszem, hogy rossz érzés.
Sajnos nem tehetsz mást, mint hogy kilépsz abból a csoportból és keresel egy olyat, ami szemmel láthatóan nyitott az ilyen témákra, és oda posztolsz ilyeneket.
Jobbikos, hungarista csoport valószínűleg nem a toleraciájáról híres...
Illetve mondogasd magadnak, hogy ez nem rólad, nem neked szól. Az ilyen profilkép nélkül, álnéven kommentelgető emberek gyáva szadisták. Talán könnyebb túltenni magad rajta így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!